Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Vacature Office Manager (22,5-30 uur per week)

Office Manager (Parttime)

22,5 tot 30 uur in de week (7,5 uur per dag)

undraw_Resume_re_hkth

Wat bieden we jou?

Je komt te werken in een jong en zelfsturend team. Hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid maar ook veel vrijheid. Laat je niet afschrikken want we doen het uiteindelijk samen!
Je werkt in een platte organisatie en werkt nauw samen met de eigenaren. Hierdoor heb je ook veel inbreng in eventuele verbeteringen en er is veel ruimte voor eigen initiatief.
Je salaris is bespreekbaar (2300-3000/mnd) en hangt af van je kwaliteiten en ervaring.

Wat verwachten we van jou?

Ons bedrijf is nog relatief jong, (enige) ervaring in een soortgelijke functie is daarom meer dan gewenst. We zoeken iemand die overzicht heeft en houdt. Doordat wij internationale ambities hebben zoeken we iemand die goed Frans en of Duits kan. Daarnaast heeft een “startend” bedrijf, zoals die van ons, een bepaalde dynamiek waar je tegen moet kunnen. Hierbij kun je denken aan uitdagingen die met wat creativiteit direct opgelost moeten worden en er gebeuren dingen waar we nog nooit over nagedacht hebben. Het liefst kun je dit soort situaties (samen met ons) aan en laat je er niet gek door maken :). Verder zou het natuurlijk mooi zijn dat je vacatureteksten zou kunnen schrijven die veel beter zijn dan deze tekst! Dat zou super zijn zelfs! 🙂

Je opleiding:

MBO+ werk- en denkniveau en een goede beheersing van Nederlandse taal is belangrijk voor ons. 

Je ervaring:

Het mooiste zou zijn dat je ervaring hebt als office manager. Hierdoor kun je je ervaring meenemen en toepassen in onze onderneming. Wij willen namelijk net zoveel van jou leren als andersom. 

Dagelijkse werkzaamheden:

Leads opvolgen, commerciële activiteiten, ERP/CRM inrichten en bijhouden, diverse administratieve taken, social media bijhouden, verdiepen in en bijhouden van online marketing, inplannen bezoeken, inplannen onderhoud, meehelpen met strategie opzetten & uitvoeren, internationale klanten beheren etc. etc.

Wie zijn wij?

FotoProto is een onderdeel van Move Forward Trading BV (MFT BV), we bedenken oplossingen voor de automotive sector. De twee eigenaren van MFT BV zijn jong en innovatief. We hebben diverse draaiplateaus ontwikkeld met super interessante eigenschappen. Zo is de hoogte van onze draaiplateaus super laag. Daarnaast bieden we de draaiplateaus aan voor een concurrerende prijs. Dit alles zonder in te leveren op de kwaliteit. De FotoProto is een oerdegelijk kwaliteitsproduct. Hierdoor vinden Autobedrijven, in diverse segmenten, in ons een goede partner en leverancier. Momenteel installeren we draaiplateaus in Nederland en België. We werken hierbij met een aantal monteurs op vaste, zzp en freelance basis. Door onze uitpuilende agenda zijn we op zoek naar jou! Kom jij ons helpen en groei je met ons mee?

undraw_Team_collaboration_re_ow29
undraw_schedule_meeting_52nu

Agenda

Je begint op een datum waarop het jou en ons uitkomt.

Na je sollicitatie ontvang je sowieso bericht van ons!
Als je wordt uitgenodigd op gesprek zullen we een bakje koffie drinken om elkaar beter te leren kennen. Geen ingewikkelde procedures, als het van beide kanten klikt, je kwaliteiten aansluiten bij onze wensen en we(jij ook) er een goed gevoel over maken we de deal rond.

Stuur je sollicitatie en motivatie, inclusief CV naar Rob Tangenberg info@fotoproto.com

Vertrouwd door toonaangevende bedrijven

Onze draaischijven staan onder andere bij: