Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Technisch Medewerker (Toekomstig Draaischijf specialist)

Technisch Medewerker (Fulltime)

30-37,5 uur per week (7,5 uur per dag)

undraw_Resume_re_hkth

Wat bieden we jou?

Je komt te werken in een jong en zelfsturend team. Hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid maar ook veel vrijheid. Laat je niet afschrikken want we doen het uiteindelijk samen!
Je werkt in een platte organisatie en werkt nauw samen met de eigenaren. Hierdoor heb je ook veel inbreng in eventuele verbeteringen en er is veel ruimte voor eigen initiatief.
Je salaris is bespreekbaar (2300-3000/mnd) en hangt af van je kwaliteiten en ervaring.

Wat verwachten we van jou?

Je vindt het leuk om met techniek te werken. Wij maken alle onderdelen in eigen beheer en het zou mooi zijn dat je je in dit productieproces wilt verdiepen. We zoeken iemand die secuur werkt en durft in te grijpen voordat iets fout gaat. We versturen onze draaischijven over de hele wereld en het is belangrijk dat de juiste hoeveelheid onderdelen opgestuurd worden. 

Je opleiding:

MBO+ werk- en denkniveau. Een technische richting heeft de voorkeur maar met voldoende technisch inzicht en de wil om de techniek te leren komen we ook een heel eind! 

Je ervaring:

Het mooiste zou zijn dat je ervaring hebt als service- onderhoud- of storingsmonteur. Ervaring in zelfstandig werken is een pré.

Dagelijkse werkzaamheden:

Voorbereiden van draaischijven, monteren en samenstellen van componenten, en het inpakken/controleren van alle onderdelen. Een ander team voert de installatie op locatie uit. Maar op de installatie dag (in NL en BE) gaat er iemand van ons, dus mogelijk jij, ook even bij deze klant langs. Als er een storing optreedt in een draaischijf dan los jij deze op en je voert onderhoud uit aan de draaischijven in het veld. Aan de hand van jouw ervaringen in het veld kaart je verbeterpunten aan en voer je die eventueel (in eigen beheer) door. 

Wie zijn wij?

FotoProto is een onderdeel van Move Forward Trading BV (MFT BV), we bedenken oplossingen voor de automotive sector. De twee eigenaren van MFT BV zijn jong en innovatief. We hebben diverse draaiplateaus ontwikkeld met super interessante eigenschappen. Zo is de hoogte van onze draaiplateaus super laag. Daarnaast bieden we de draaiplateaus aan voor een concurrerende prijs. Dit alles zonder in te leveren op de kwaliteit. De FotoProto is een oerdegelijk kwaliteitsproduct. Hierdoor vinden Autobedrijven, in diverse segmenten, in ons een goede partner en leverancier. Momenteel installeren we draaiplateaus in Nederland en België. We werken hierbij met een aantal monteurs op vaste, zzp en freelance basis. Door onze uitpuilende agenda zijn we op zoek naar jou! Kom jij ons helpen en groei je met ons mee?

undraw_Team_collaboration_re_ow29
undraw_schedule_meeting_52nu

Agenda

Je begint op een datum waarop het jou en ons uitkomt.

Na je sollicitatie ontvang je sowieso bericht van ons!
Als je wordt uitgenodigd op gesprek zullen we een bakje koffie drinken om elkaar wat beter te leren kennen. Geen ingewikkelde procedures, als het van beide kanten klikt en we hebben er een goed gevoel over maken we de deal rond.

Stuur je sollicitatie en motivatie, inclusief CV naar Rob Tangenberg info@fotoproto.com

Vertrouwd door toonaangevende bedrijven

Onze draaischijven staan onder andere bij: