Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Draaischijf van 5 meter

Draaischijf voor Auto's

Wij maken robuuste en volledig stalen draaischijven met verschillende diameters. Ben je opzoek naar een draaischijf die aan jouw specifieke wensen moet voldoen? Laat het ons weten dan kijken we met je mee.

Eenvoudig te installeren

Bouwpakketten

Onze draaischijven hebben we speciaal ontwikkeld met het oog op zowel installatie gemak als gebruiksgemak. Alle onderdelen passen op 1 manier in elkaar waardoor het installeren, met een beetje technisch inzicht, niet fout kan gaan. Naast het slimme ontwerp van de verschillende onderdelen, maken we ook zoveel mogelijk gebruik van dezelfde schroeven. Uiteraard hebben we ook rekening gehouden met de schroeflengte, ook deze is zoveel mogelijk gelijk. Alles om het installeren zo makkelijk mogelijk te maken. Je kunt er voor kiezen om een draaischijf zelf te monteren of hem te laten installeren. In beide gevallen ontvang je dezelfde pallets, alleen de persoon die de draaischijf installeert verschilt. Kwaliteit is dus gewaarborgd! Neem eens een kijkje op de website van één van onze klanten

Video afspelen

Volledig naar jouw wensen

Maatwerk draaischijven

Uiteraard komt het regelmatig voor dat onze standaard bouwpakketten nét niet voldoen aan de eisen van onze opdrachtgever. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat jij extra lange auto’s wilt rond laten draaien, of heb je bijvoorbeeld maar ruimte voor 4,8 meter (in plaats van 5m). In alle gevallen kunnen wij meedenken zodat we tot een maatwerk draaischijf oplossing komen. Omdat wij de volledige engineering, ontwikkeling en productie in eigen huis uitvoeren kunnen we je voor een scherp tarief ook maatwerk draaischijven leveren. De basis is in principe altijd hetzelfde. Zoals de kwaliteit van onze bouwpakketten is, zo kun je ook van onze maatwerk draaischijven verwachten. Qua prijs voor maatwerk draaischijven moet je ongeveer rekening houden met 1,25 tot 2 keer de bouwpakket prijs. Natuurlijk gaat dit niet altijd op. Soms is je maatwerk schijf nauwelijks duurder. Stel je wilt 15000 kg rond laten draaien dan kun je je voorstellen dat er behoorlijk extra lagers, en veel dikker/sterker materiaal gebruikt wordt. Dit kan dan boven de factor (2) uitkomen. We maken sowieso eerst een offerte met een geschatte richtprijs voor je!

Onze schijven staan onder andere bij

“We zijn er harstikke blij mee, we hebben nu een schijf waarvan je kunt zeggen; Perfect, Stil, Mooi en verschillende toerentallen”.
“Ik ben er heel blij mee”
Freddy Kooistra
FK Motoren & KoBuTex