Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Tijdsbesparing met

DraaiPlateau Motor

Naast draaiplateaus in de autowereld worden er ook steeds meer draaiplateaus toegepast in motorzaken. Een draaiplateau levert een behoorlijke tijdsbesparing op in het fotograferen van de motoren. Vind je een draaiplateau voor alleen het fotograferen net iets te ver gaan? Wij leveren ook draaiplateaus met een frequentieregelaar. Met een frequentieregelaar kun je de draaisnelheid van het draaiplateau traploos terug regelen. Hierdoor kun je je draaiplateau in de showroom gebruiken voor product presentatie!

2,5 of 3 meter

Draaiplateaus

Standaard leveren we 2,5 en 3 meter draaiplateaus voor de “motorfietswereld”. Meestal is een 2,5 meter draaiplateau voldoende en prijstechnisch is een 2,5 meter schijf ook gunstiger dan een 3meter schijf. Een 2,5 meter draaiplateau is verkrijgbaar vanaf ongeveer 4200 euro tot 9100 euro. Een 3 meter draaiplateau is verkrijgbaar vanaf 5800 euro tot circa 11500 euro. 

draaiplateau Motor
16mm dik primair tandwiel

Plat- en opbouw

Draaiplateau

Wij zijn natuurlijk niet de enige leverancier van draaiplateaus. Steeds vaker wordt er voor een FotoProto gekozen, puur omdat we steeds meer naamsbekendheid krijgen. Wij blinken namelijk in 4 dingen uit ten opzichte van andere leveranciers. 

1. Installatie hoogte,
2. Degelijkheid,
3. Prijs,
en
4. Aftersales.

Onze draaiplateaus zijn de platste draaiplateaus in de markt. De gemiddelde hoogte is circa 5 cm. We kunnen draaiplateaus leveren van circa 3cm hoog (opbouw) maar ook van 8 cm hoog. Standaard leveren we ons slanke 5cm model!

Het materiaal dat we gebruiken is onverwoestbaar. Op de foto laten we je een zijaanzicht van een FotoProto zien. Massief staal en erg veel lagers is wat we gebruiken!

We hebben vaak gehoord dat we de prijs omhoog moeten doen. “Puur omdat je anders niet serieus genomen wordt”. Wij zijn hier per definitie op tegen! Twijfel je over een draaiplateau en wil je een FotoProto in het echt zien? Mail ons voor een afspraak. Zo’n robuust draaiplateau heb je nog nooit gezien!

Bovenstaande punten hebben natuurlijk hoofdzakelijk gemeen dat ze over de periode voor de aankoop gaan. Je hebt vast wel eens meegemaakt dat je iets gekocht hebt en dat alles perfect voor elkaar leek. Totdat er iets stuk ging en je garantie moest regelen… Toen bleek de leverancier niet thuis te zijn.. Bij ons houdt de transactie niet op na het betalen van het draaiplateau. Wij hebben zelf een verschrikkelijke hekel aan technische dingen die het niet doen. We hebben een nog grotere hekel aan een klantenservice die deze problemen niet oplost. Daarom hebben wij twee dingen geregeld; 

1. Een extreem robuust product, makkelijk in gebuikt, volledig van staal en een overkill aan lagers. 
2. Mocht het draaiplateau stuk gaan of haperen dan heb je ons persoonlijke telefoon nummer. Wij zorgen voor een oplossing!

Wat zeggen onze klanten?

“We zijn er harstikke blij mee, we hebben nu een schijf waarvan je kunt zeggen; Perfect, Stil, Mooi en verschillende toerentallen”.
“Ik ben er heel blij mee”

Bekijk welke schijf bij jou past