Heb je hulp nodig bij het gebruik van de FotoProto (c) APP of bij het gebruik van de 360 view.Fotoproto software?

FotoProto iOs app:

De FotoProto iOs app, FP Studio, is simpel in gebruik. Toch kan het zijn dat je tegen een aantal dingen aanloopt.
Als je vragen hebt met betrekking tot de functies en hoe je ze moet gebruiken dan mag je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Hoe te gebruiken?

 1. Plaats de FotoProto draaitafel in de opnametent of voor het achtergrond systeem,
 2. Sluit je spiegelreflexcamera aan op de draadloze ontvanger,
 3. Zet de FotoProto draaitafel aan door de stekker in het stopcontact te doen,
 4. Start de FP Studio app,
 5. De app zal nu automatisch verbinden, het kan enkele seconden duren, zowel de draaitafel als de led-studio-verlichting worden door de app gezocht. De led verlichting is vanaf medio 2019 beschikbaar.
 6. Na enkele seconden wordt het scherm helder en is staat de FotoProto in verbinding met je app,
 7. Om te testen of het systeem werkt kun je een aantal graden in toetsen en op “Move” drukken. Eventueel kun je op “TAKE PICTURE” klikken om een foto te maken.
 8. Als dit functioneert kun je beginnen met foto’s maken,
 9. Selecteer het aantal foto’s dat je per rotatie wilt maken. Dit doe je door op “4”, “10”, “36” of “72” te klikken. Wij adviseren voor een ‘soepele’ 360 view minimaal 36 foto’s per rotatie.
 10. Selecteer de draairichting, wij adviseren om de draai richting “RIGHT” te selecteren. De foto’s worden dan in de juiste volgorde genomen voor de 360 view software. In sommige gevallen, bijvoorbeeld bij het 360 graden fotograferen van een fiets of bijvoorbeeld een kroonluchter, kun je de FotoProto aan het plafond hangen. In dat geval adviseren we de “LEFT” draairichting te selecteren.
 11. Druk op de groene “play” knop om de foto’s automatisch te schieten. De FotoProto stopt automatisch na 1 rotatie. Wil je het automatische proces pauzeren dan druk je op de gele “pauze” knop. Wil je het proces afbreken dan druk je op de rode “stop” knop.
 12. Terwijl de FotoProto roteert kun je altijd op “TAKE PICTURE” klikken. De FotoProto stopt dan en neemt een foto. Wij adviseren dit niet te doen omdat dit een verstoring kan geven in de 360 view.