Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Draaischijf van 5,6 meter

Peugeot Louagie

Snel en efficiënt auto's fotograferen

In Knokke-Heist hebben we een draaiplateau geplaatst bij Peugeot Louagie. Piet, de eigenaar van Peugeot Louagie, was op zoek naar een snellere en efficiënte manier om zijn occasions te fotograferen. Daarnaast is natuurlijk uitstraling ook belangrijk. Een draaiplateau voor auto’s zorgt voor een efficiënte manier van fotograferen en de uitstraling van de foto’s wordt verbeterd. Zijn bedrijf is al ruime tijd gevestigd in Knokke-Heist. Op het moment dat het bedrijfspand van de buren te koop kwam heeft Peugeot Louagie dit pand gekocht. Hier kunnen occasions schoon en droog worden geparkeerd en er moest een ruimte komen waar de auto’s gefotografeerd konden worden.

Specificaties van de autodraaischijf

In dit pand hebben we een 360 graden studio gebouwd. Hiervoor hebben we een ruimte gereserveerd van 8x8meter. In het midden van deze ruimte hebben we onze draaischijf geplaatst. Dit plateau is 5,6 meter in doorsnede en slechts 5cm dik. Hiervan is 60 cm rondom de oprijrand. Deze oprijrand zorgt ervoor dat je eenvoudig de draaischijf op- en af kunt rijden. Het draaiende gedeelte, de feitelijke draaischijf, heeft een diameter van 5035mm. Rondom de draaischijf zijn diverse lampen geplaatst. Als achtergrond systeem is er een 20 meter lang doek van 4meter breed gespannen. Een vergelijkbaar systeem met spanplafonds. Doordat dit doek uit 1 geheel bestaat zijn er geen naden zichtbaar. De hoek is daarnaast rond gespannen zodat je hier geen last hebt van schaduwen.  

Onze schijven staan onder andere bij

“We zijn er harstikke blij mee, we hebben nu een schijf waarvan je kunt zeggen; Perfect, Stil, Mooi en verschillende toerentallen”.
“Ik ben er heel blij mee”
Freddy Kooistra
FK Motoren & KoBuTex