Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Draaischijf van 5,6 meter

Liewes Roden

Auto Draaischijf bij Liewes Roden

Autobedrijf Liewes in Roden is een familiebedrijf zoals je die in deze tijd bijna niet meer ziet. Het bedrijf is oorspronkelijk, in 1924, opgericht door de overgrootvader van Hendrik Liewes, de huidige mede-eigenaar. Kortgezegd is het dus een uniek familiebedrijf. De historie van dit unieke familiebedrijf gaat dus een behoorlijk stuk terug in de tijd. In die tijd zijn er vele veranderingen geweest. Zo is het bedrijf inmiddels drie keer overgedragen van vader op zoon(s). Ook is er altijd veel tijd en energie in innovatie gestoken. Toch zijn er in de afgelopen (bijna) honderd jaar een aantal cruciale zaken niet veranderd. De belangrijkste speerpunten van Liewes zijn namelijk hun kwaliteit en hun betrokkenheid. Dit was zo, is zo, en zal ook altijd zo blijven. Bij Liewes Roden kennen ze hun klanten bij hun voornaam en niet door hun kenteken. Klanten die eenmaal een auto, nieuw of gebruikt, bij Liewes hebben gekocht raden hun familie, vrienden en kennissen het bedrijf aan. Voor ons is het natuurlijk een enorme eer dat wij aan Liewes een Auto Draaischijf mochten leveren. 

5 Meter Draaischijf

Voor bedrijven die met name auto’s in- en verkopen is een 5 meter draaischijf een mooie uitkomst. Met onze auto draaischijf kunnen auto’s binnen 5 minuten rondom gefotografeerd worden. Deze tijd is zelfs inclusief op- en afrijden! Een volle rotatie van een autodraaischijf duurt op volle snelheid 3 minuten. We leveren de draaischijf in diverse uitvoeringen. Zo kan de beweging gekoppeld worden aan een fotocamera. Hiermee kunnen automatisch foto’s gemaakt worden van de auto die ronddraait. Onze auto draaischijf werkt daarnaast ook perfect samen met SpinCar®. SpinCar is een applicatie waarmee 360 graden “spins” gemaakt kunnen worden. Autobedrijf Liewes maakt gebruik van deze combinatie, de FotoProto autodraaischijf en SpinCar App. Hierdoor is het voor ze mogelijk om in 3 minuten een auto rondom te fotograferen en tegelijk een 360 spin te maken. Met deze “spin” kunnen online bezoekers, aan de andere kant van het land, de auto digitaal rondom bekijken. Door eenvoudig met de muis naar links of rechts te bewegen zal de auto op het scherm roteren. Een groot voordeel dus voor zowel (toekomstig) koper als voor verkoper. 

Onze schijven staan onder andere bij

“We zijn er harstikke blij mee, we hebben nu een schijf waarvan je kunt zeggen; Perfect, Stil, Mooi en verschillende toerentallen”.
“Ik ben er heel blij mee”
Freddy Kooistra
FK Motoren & KoBuTex