Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Autodraaischijf van 5 meter

F.M.A. NV

Een Ferrari ® op een FotoProto® draaischijf

Sterker nog; heel veel Ferrari’s op een draaischijf. Als groot Ferrari liefhebber waren we natuurlijk super trots dat een Ferrari dealer voor een FotoProto draaischijf heeft gekozen. FMA NV in Antwerpen heeft, via zijn interieurbouwer Beneens, een 5 meter draaischijf laten plaatsen. Het interieur van de fotoruimte van deze chique Ferrari en Maserati dealer wordt volledig door Beneens ingericht. Wij hebben hiervoor een draaischijf geleverd zonder platform en zonder oprijrand. Door het modulaire karakter van onze draaischijven kan er eenvoudiger iets aan vastgezet worden. Beneens zal dus zorgen voor het podium rondom onze draaischijf. Ook zorgden ze voor de verdere afwerking en aankleding van de ruimte. Verkoop jij ook sportwagens of juist hele normale auto’s? Wij hebben een oplossing voor je als het om fotograferen en presenteren gaat. Neem contact me ons op!

Specificaties van de autodraaischijf

Bij F.M.A. NV in Antwerpen is voor een draaischijf gekozen die wordt aan/uit gezet met een afstandsbediening. De frequentie regelaar zorgt voor het traploos regelen van het toerental. 

Onze schijven staan onder andere bij

“We zijn er harstikke blij mee, we hebben nu een schijf waarvan je kunt zeggen; Perfect, Stil, Mooi en verschillende toerentallen”.
“Ik ben er heel blij mee”
Freddy Kooistra
FK Motoren & KoBuTex