Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Draaischijf van 5 meter

Car and Bike

Multifunctionele draaischijf

In Meppel, bij Car&Bike, hebben we een draaischijf in de showroom geplaatst. Deze draaischijf wordt naast het maken van foto’s ook gebruikt om de auto te laten draaien bij een aflevering. Hiernaast gebruikt Car&Bike de 5 meter draaischijf ook om motorfietsen te fotograferen.

Draaischijf voor auto's

Autodraaischijf slechts 5cm dik

Door het slanke karakter van onze draaischijf is het mogelijk om de draaischijf óp de grond te plaatsen. Dit is mogelijk doordat onze draaischijven slechts 5cm dik zijn. Bij schijven die dikker zijn ontkom je er niet aan om hem ín de vloer te verwerken. Dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn maar als je vloerverwarming hebt is dit natuurlijk niet handig. Ook als je een huurpand hebt en de vloer moet heel blijven wil je natuurlijk een draaischijf gewoon kunnen “opbouwen”. Uiteraard kun je een draaischijf van 15cm dik ook op de vloer plaatsen, alleen krijg je dan problemen met het op- en afrijden van de auto’s. Een FotoProto draaischijf is dus 5cm dik en bij Car&Bike in Meppel hebben ze specifiek hierdoor voor ons gekozen. Onze draaischijven zijn super plat, gunstig geprijsd en volledig van staal.

Onze schijven staan onder andere bij

“We zijn er harstikke blij mee, we hebben nu een schijf waarvan je kunt zeggen; Perfect, Stil, Mooi en verschillende toerentallen”.
“Ik ben er heel blij mee”
Freddy Kooistra
FK Motoren & KoBuTex