Autogroep Twente

3 vestigingen

De 3 vestigingen van Autogroep Twente

Autogroep Twente maakt op hun locaties in Enschede, Hengelo en Hengelo (lease) gebruik van een FotoProto draaiplateau. Autogroep Twente is Hyundai dealer en daarnaast zijn ze gespecialiseerd in diverse soorten (lease) occasions. De doorloopsnelheid is erg hoog en hierdoor moeten de auto’s snel online komen te staan. Een FotoProto draaiplateau helpt hierbij. Doordat onze draaischijven compatibel zijn met diverse soorten software en fotocamera’s kon Autogroep Twente gewoon gebruik blijven maken van hun huidige werkmethodes en systemen. De draaischijven hebben we in de “fotohoek” geplaatst, Autogroep Twente verzorgt vervolgens zelf de achterwanden en verlichting. Het doel van Autogroep Twente is om de foto’s van verschillende vestigingen met elkaar uit te kunnen wisselen. 

8 Minuten voor een 360 graden foto

Een FotoProto draaiplateau is er in verschillende varianten. De variant die bij Autogroep Twente is geleverd bevat de zogenaamde “foto elektronica”. Deze elektronica zorgt voor de communicatie tussen het draaiplateau en de spiegelreflexcamera. Met deze combinatie kunnen nagenoeg volautomatisch foto’s gemaakt worden. Het is een kwestie van auto op de draaischijf plaatsen, op start drukken en auto weer van de draaischijf afrijden. Dit proces duurt 8 minuten. 

Terwijl de auto rondom wordt gefotografeerd worden de foto’s draadloos naar de laptop gestuurd. Zo kan de marketeer de foto’s direct bewerken, filteren en uploaden in de gewenste systemen. De productiviteit wordt dus enorm verhoogd!

Ook interesse in een draaiplateau voor auto’s of motorfietsen? Neem contact met ons op en laat je verrassen! 

Onze schijven staan onder andere bij

“We zijn er harstikke blij mee, we hebben nu een schijf waarvan je kunt zeggen; Perfect, Stil, Mooi en verschillende toerentallen”.
“Ik ben er heel blij mee”
Freddy Kooistra
FK Motoren & KoBuTex