Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Autodraaischijf van 5,26 meter

Autobedrijf Wagenaar

360° fotostudio voor auto’s

Ons draaiplateau is er in 2 variaties. Een ronde variant waarbij de draaischijf rondom is voorzien van een oprijrand. Daarnaast hebben we een variant waarbij er een vierkant platform rondom de draaischijf wordt geplaatst. Deze variant hebben we bij Wagenaar Auto’s in Ureterp geplaatst.

Draaischijf inbouw

Platform rondom de autodraaischijf

Met dit vierkante platform rondom de draaischijf lijkt het net alsof de draaischijf in de vloer is geïntegreerd. Bij een dergelijke draaischijf maken we het platform rondom de draaischijf ook van metaal. Hierdoor sluit het platform rondom perfect aan op de draaischijf. We hebben er voor gekozen om zo min mogelijk metaal te gebruiken dus de afmetingen van het platform zijn 5,26×5,26m (lengte x breedte) en 5cm dik. We hebben hier specifiek voor gekozen omdat metaal in verhouding duurder is dan bijvoorbeeld hout. De overige ruimte rondom het platform moet dus opgevuld worden met hout of een ander materiaal. Bij Wagenaars Auto’s in Ureterp is de ruimte rondom het platform met hout opgevuld. Ook zijn er ronde wanden geplaatst rondom de draaischijf.

Onze schijven staan onder andere bij

“We zijn er harstikke blij mee, we hebben nu een schijf waarvan je kunt zeggen; Perfect, Stil, Mooi en verschillende toerentallen”.
“Ik ben er heel blij mee”
Freddy Kooistra
FK Motoren & KoBuTex