Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Motor Draaiplateau

Zet jouw voorraad in beweging

Tegenwoordig kiezen klanten hun volgende motorfiets steeds vaker online. De professionele uitstraling van je motorzaak kun je eenvoudig doortrekken naar je website.

Met het motor draaiplateau van FotoProto maak je niet alleen professionele foto’s, het kost je slechts 3 minuten om een motorfiets 360º te fotograferen. Zo zorg je voor een snellere doorstroom en houd je meer tijd over voor je klanten in je fysieke showroom.

Jouw motorfietsen binnen 3 minuten rondom op de foto

Minder tijdsverlies = meer omzet

Professionele foto's

Online kijkers worden kopers

Eenvoudige bediening

Iedereen kan professionele foto's maken

Industriële kwaliteit voor de voordeligste prijs

2 jaar garantie

Wat onze klanten zeggen

“Jaarlijks verhandelen we circa 5000 voertuigen, hierdoor is een draaiplateau voor ons een ideaal middel om tijd te besparen. Er zijn natuurlijk meerdere aanbieders van draaischijven maar FotoProto sprong er wat ons betreft op twee punten uit.

Kwaliteit en prijs.

Het volledige draaiplateau is van metaal gemaakt en de prijs is zeer concurrerend. Daarnaast was voor ons de inbouwhoogte erg belangrijk. Uiteindelijk hebben we een FotoProto draaiplateau op maat laten maken. We zijn er erg blij mee en we hebben de monteurs als bedankje een lekkere fles Friese Berenburg meegegeven!”

“We zijn er harstikke blij mee, we hebben nu een schijf waarvan je kunt zeggen; Perfect, Stil, Mooi en verschillende toerentallen”.
“Ik ben er heel blij mee”
Freddy Kooistra
FK Motoren & KoBuTex

Hulp of advies nodig?

Op zoek naar een maatwerk fotostudio?

De Missie van FotoProto is om draaiplateaus voor ieder bedrijf bereikbaar te maken. Ons team helpt je dan ook graag als je specifieke wensen hebt. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op.