Winkelmand

Wereldwijde Verzending

Maatwerk Draaiplateaus mogelijk

Maatwerk Draaischijven van 2 tot 10 meter

Draaischijf op Maat

Naast onze standaard draaischijven zijn wij ook in staat om maatwerk draaischijven te produceren. Wij ontwikkelen en fabriceren onze draaischijven in onze eigen fabriek, hierdoor kunnen we relatief eenvoudig aanpassingen maken op het oorspronkelijke ontwerp.

Eenvoudig te installeren

Bouwpakketten

Ook onze maatwerk draaischijven kunnen wij leveren in bouwpakketten. De installatie bestaat in principe altijd uit dezelfde stappen als bij onze standaard draaischijven. Bij maatwerk kun je denken aan extra dikke materialen, plattere schijven of andere diameters. We kunnen de schijf per centimeter vergroten of verkleinen. Ook in de dikte kunnen we variëren.  

Volledig naar jouw wensen

Maatwerk Draaischijven

Bij maatwerk denk je al snel aan afmetingen van een draaischijf maar je kunt ook denken aan afwerking. Heb jij bijvoorbeeld overal een bepaalde kleur gebruikt in je showroom? Dan kunnen wij de draaischijf ook voor je poeder coaten in deze kleur. Ook is het mogelijk om je bedrijfslogo in het draaiplateau te verwerken. Neem contact met ons op als je hier vragen over hebt.

Wat zeggen onze klanten?

“We zijn er harstikke blij mee, we hebben nu een schijf waarvan je kunt zeggen; Perfect, Stil, Mooi en verschillende toerentallen”.
“Ik ben er heel blij mee”
Freddy Kooistra
FK Motoren & KoBuTex

Bekijk welke schijf bij jou past

Wereldwijde Verzending

Alle draaiplateaus passen op 1 of meerdere EU pallets

Voordelige Draaiplateaus

Oerdegelijk, volledig van metaal

Nederlands Fabricaat

Alleen A kwaliteit onderdelen