Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Maatwerk Draaischijven van 2 tot 10 meter

Draaischijf op Maat

Naast onze standaard draaischijven voor auto’s zijn wij ook in staat om maatwerk draaischijven te produceren. Wij ontwikkelen en fabriceren onze draaischijven in onze eigen fabriek, hierdoor kunnen we relatief eenvoudig aanpassingen maken op het oorspronkelijke ontwerp.

Eenvoudig te installeren

Bouwpakketten

Ook onze maatwerk draaischijven kunnen wij leveren in bouwpakketten. De installatie bestaat in principe altijd uit dezelfde stappen als bij onze standaard draaischijven. Bij maatwerk kun je denken aan extra dikke materialen, plattere schijven of andere diameters. We kunnen de draaischijf per centimeter vergroten of verkleinen. Ook in de dikte kunnen we variëren.  

Maatwerk draaischijf icm interieurbouwer
Maatwerk draaischijf met vinyl afwerking en custom achterwand

Volledig naar jouw wensen

Maatwerk Draaischijven

Bij maatwerk denk je al snel aan afmetingen van een draaischijf maar je kunt ook denken aan de afwerking van de draaischijf. Heb jij bijvoorbeeld overal een bepaalde kleur gebruikt in je showroom? Dan kunnen wij de draaischijf ook voor je poedercoaten in deze kleur. Ook is het mogelijk om je bedrijfslogo in het draaiplateau te verwerken. Neem contact met ons op als je hier vragen over hebt.

Maatwerk fotostudio

360 graden auto foto's

Steeds vaker worden onze draaischijven gebruikt voor het maken van 360 graden foto’s. Hierbij leveren we ook regelmatig complete fotostudio’s. Voor een 360 graden fotostudio voor auto’s heb je een aantal dingen nodig. Namelijk een draaischijf, goede verlichting, een egale achterwand en elektronica/software die de 360 graden foto voor je maakt. Omdat elke ruimte bij elk autobedrijf anders is hebben we hier geen standaard pakket voor. Hier heb je maatwerk voor nodig. Dus ben je opzoek naar een fotostudio voor auto’s? Neem vrijblijvend contact met ons op!

360 graden autofotografie

Wat zeggen onze klanten?

“We zijn er harstikke blij mee, we hebben nu een schijf waarvan je kunt zeggen; Perfect, Stil, Mooi en verschillende toerentallen”.
“Ik ben er heel blij mee”
Freddy Kooistra
FK Motoren & KoBuTex

Bekijk welke schijf bij jou past