Wij zijn ons bewust van de kosten die goede productfotografie met zich meebrengen. De aanschaf van de apparatuur loopt al gauw in de papieren en het fotograferen laten uitbesteden door een fotograaf is ook niet voor iedere (startende) ondernemer te betalen. Uiteraard kan het natuurlijk ook zijn dat je eens wilt “voelen en proeven” aan het zelf maken van product foto’s. In zo’n situatie is het waarschijnlijk verstandiger om eerst eens wat ervaring op te doen, voordat je alle apparatuur zelf aanschaft. Daarnaast heeft bijvoorbeeld een webshop met een klein assortiment niet permanent een volledig ingerichte studio nodig. Voor dergelijke webshops is één dag fotograferen in een gehuurde studio veel voordeliger dan het zelf aanschaffen van alle apparatuur. Dit is de reden dat wij onze (product) fotostudio verhuren voor een schappelijke prijs.

Apparatuur

Je kunt bij ons de studio gebruiken inclusief alle aanwezige apparatuur. Uiteraard hebben we een aantal FotoProto 360 graden plateaus staan met verschillende diameters draaischijven, tot een maximum van 1,5 meter. We werken met achtergrondsystemen van 2,75meter breed en 2,4 meter hoog. De achtergronden hebben we standaard in de kleuren wit, zwart en groen. Er zijn 5 continu lichtsets aanwezig voor voldoende verlichting. Daarnaast is er een statief voor je fotocamera, en voor het geval je zelf geen camera hebt is onze Canon 600D spiegelreflexcamera ook te huur. Om een lang verhaal kort te maken kun je onze complete studio huren.

Prijzen

Afhankelijk van wat je wilt kun je de studio huren met of zonder apparatuur.

Let op! De hier onder genoemde prijzen zijn exclusief btw en gebaseerd op de huur van 1 dag (8 uur)

  • Complete studio  €100,-
  • Studio zonder camera: €75,-
  • Studio zonder camera en zonder draaiplateau: €50,-

De betaalde huurgelden kunnen tot 1 maand na de huurdatum gebruikt worden als korting op de FotoProto huismerk artikelen.

Neem contact met ons op voor reserveringen of voor meer informatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *