Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

FotoProto

Fabrikant van Draaiplateaus

Zet jouw voorraad in beweging

Motor-draaiplateau
Motorfiets Schijven
Bekijk onze Motorschijven
Brabus_autoschijf_fotoproto_draaischijf
Auto Draaischijven
Bekijk onze Autoschijven
Maatwerk-draaiplateau
Maatwerk Schijven
Bespreek Jouw wensen

Een greep uit onze producten

Een stap voor bij de concurrentie

Waarom FotoProto?

FotoProto is oorspronkelijk ontstaan om voordelig kleine producten (360 graden rondom) te fotograferen. De draaiplateaus werden steeds groter en inmiddels maken wij alleen nog maar XL draaiplateaus. FotoProto is de specialist op het gebied van XL Draaiplateaus. Onze Draaiplateaus kenmerken zich door hun slanke en platte ontwerp. Daarnaast is onze oude filosofie altijd bewaard gebleven. Wij leveren A kwaliteit producten voor een erg scherpe prijs!

Innovatie

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeen. Heb je een speciaal ontwerp nodig voor op een beurs? Heb je een ultra robuust draaiplateau nodig? Laat het ons weten en wij denken met je mee.

Korte Lijnen

Zowel het ontwerp, de engineering als de productie en fabricage van de draaiplateaus vindt plaats onder 1 dak. Hierdoor hebben we korte lijnen met elkaar. Dit zie je terug in het design en merk je als je bij ons langs komt. Onze efficiëntie zie je daarnaast ook terug in de zeer scherpe prijzen.

Snelle levertijden

Doordat wij alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren kunnen wij snel leveren. Op dit moment lopen we de drukte iets uit en hebben wij een levertijd van 4 weken. Neem voor spoedopdrachten contact met ons op.

Reviews van onze klanten

Wat zeggen klanten over ons?

“Ik had van tevoren niet verwacht dat het zo degelijk zou zijn”

“We zijn er harstikke blij mee, we hebben nu een schijf waarvan je kunt zeggen; Perfect, Stil, Mooi en verschillende toerentallen”.

“Ik ben er heel blij mee”

Freddy Kooistra
FK Motoren

“Wij verkopen ongeveer 2250 motorfietsen per jaar. Voor ons is het echt een uitkomst. Ik kan het iedere ondernemer aanraden. Zo’n draaiplateau zorgt voor uitstraling en het scheelt je enorm veel tijd. De investering van een draaiplateau kan zeker uit vanaf ongeveer 50 tot 100 motorfietsen per jaar.”

Gebben Motoren

Draaiplateau Nodig?

Wij staan voor je klaar met onze standaard schijven! Naast onze standaard draaiplateaus kunnen we relatief eenvoudig maatwerk draaischijven voor je maken. Neem contact met ons op voor een maatwerk aanvraag of bekijk ons assortiment.

Alleen de beste kwaliteit

Wij werken met verschillende topmerken

Onze producten zijn gebouwd voor de lange termijn. Wij maken alleen gebruik van top kwaliteit materialen en onderdelen. Zo ben jij gegarandeerd van een goed product en kunnen wij ‘s nachts rustig slapen. 

SKF_logo

Vertrouwd door toonaangevende bedrijven

Onze draaischijven staan onder andere bij: