Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Voor Beurzen en Presentaties

Draaischijf Auto Huren

Heb je binnenkort een presentatie of sta je op een beurs? Als je tijdelijk een draaischijf nodig hebt dan kun je die bij ons huren. Bij de huur van een auto draaischijf betaal je alleen de montage en demontage kosten plus een bepaalde vergoeding per dag dat het draaiplateau gehuurd/gebruikt wordt.

Ultra Plat

Draaischijven

Het FotoProto draaischijf concept is uitermate geschikt voor tijdelijke opstellingen. Uiteraard is het concept ook uitermate geschikt voor permanente plaatsing. Door het ultra platte ontwerp van slechts 5cm kun je de auto draaischijf praktisch overal opbouwen zonder dat hij echt in de weg staat. De montage van een FotoProto draaischijf voor Auto’s neemt ongeveer 1 dag in beslag. De demontage ongeveer 4 tot 6 uur. Wil je een platte draaischijf huren? Vraag dan een vrijblijvende offerte op.

Specials Huren

Maatwerk Draaischijven


Huren

Maatwerk is voor ons geen enkel probleem. De reden hiervoor komt voort uit ons bedrijfsmodel. Zo ontwikkelen we al onze draaischijven en producten volledig in eigen beheer. Een aanpassing hier of daar is dus geen enkel probleem. Denk je bijvoorbeeld aan een exotische kleur? Wij poedercoaten de draaischijven in elke kleur naar wens. Ook kunnen we logo’s of andere attributen op de draaischijf plaatsen. Iets speciaals in gedachten? Neem contact met ons op!

 

Maatwerk Draaischijf auto huren?

Wat zeggen onze klanten?

“We zijn er harstikke blij mee, we hebben nu een schijf waarvan je kunt zeggen; Perfect, Stil, Mooi en verschillende toerentallen”.
“Ik ben er heel blij mee”
Freddy Kooistra
FK Motoren & KoBuTex

De Kosten

Draaischijf Auto Huren

In feite kunnen we de kosten van een draaischijf huren opsplitsen in vaste kosten en variabele kosten. De vaste kosten zijn de montage en demontage kosten. Hiervoor rekenen wij 1 werkdag met 2 personen voor de montage en 6 uur, ook met 2 personen, voor de controle, demontage en opnieuw verzend gereedmaken. 

Wij werken momenteel met een uurtarief van €65 euro, de montage en demontage kosten zijn 16 + 12 uur = €1820 ex btw.

De variabele kosten zijn:

  1. De periode van de huur
  2. De plaats waar de draaischijf gemonteerd moet worden (denk aan KM’s, reistijd etc.)
  3. Eventuele verblijfskosten
  4. Eventuele Verzekering 
  5. Toeslag o.b.v. eventuele beurseisen, bijvoorbeeld “voor 12 uur moet de beursvloer vrij zijn”

Voor de verhuur van een Draaischijf voor auto’s rekenen wij €75 euro per dag.

Alle overige kosten rekenen we graag voor je uit in een vrijblijvende offerte.