Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Draaischijf van 3 meter

Draaischijf voor Motoren

Of je nou een Motorfiets of een Auto wilt laten ronddraaien.
FotoProto fabriceert draaischijven voor XL objecten. Standaard hebben wij 3 motorfiets draaischijven in ons assortiment.

Motorfiets 360graden draaien

Draaischijf Motor

Je ziet ze al langer in de automotive wereld. Ook in de wereld van de motorfietsen kom je ze steeds vaker tegen. De draaischijven voor motorfietsen. Een draaischijf voor motoren heeft net zoveel voordelen als draaischijven voor auto’s. Het fotograferen gaat sneller, makkelijker en het resultaat is meer consistent. Daarom kiezen innovatieve motorfiets handelaren steeds vaker voor een draaischijf. Daarnaast is het met onze opties ook mogelijk om de draaischijf om te bouwen naar showroom draaischijven. Langzaam draaiend geven ze de perfecte sfeer aan jouw showroom.

 

Draaischijf Motor

Bouwpakketten

Onze Motor draaischijven hebben we speciaal ontwikkeld met het oog op zowel installatie gemak als gebruiksgemak. Alle onderdelen passen op 1 manier in elkaar waardoor het installeren, met een beetje technisch inzicht, niet fout kan gaan. Zo kun je als ondernemer de schijf over het algemeen prima zelf installeren. Dit bespaart in de kosten en is gewoon leuk om te doen!

Naast het slimme ontwerp van de verschillende onderdelen, maken we ook zoveel mogelijk gebruik van dezelfde schroeven. Uiteraard hebben we ook rekening gehouden met de schroeflengte, ook deze is zoveel mogelijk gelijk. Alles om het installeren zo makkelijk mogelijk te maken. Je kunt er voor kiezen om een draaischijf zelf te monteren of hem te laten installeren. In beide gevallen ontvang je dezelfde pallets, alleen de persoon die de draaischijf installeert verschilt. Kwaliteit is dus gewaarborgd! Neem eens een kijkje op de website van één van onze klanten

Volledig naar jouw wensen

Maatwerk Draaischijven

Uiteraard komt het regelmatig voor dat onze standaard bouwpakketten nét niet voldoen aan de eisen van onze opdrachtgever. Zo hebben we voor Boonstra Schadevoertuigen een schijf ontworpen die nog robuuster is dan een standaard FotoProto. Er werden 1x zoveel lagers geplaatst als standaard (144 tov 72) en rondom werd de draaischijf extra zwaar uitgevoerd. Boonstra fotografeert per jaar ca 5000 schade voertuigen. Niet alle voertuigen “rollen” dus moest de schijf extra stevig uitgevoerd worden. Voor ons geen enkel probleem! Het maakt ons niet uit wat jouw wensen zijn. In alle gevallen kunnen wij meedenken zodat we tot een maatwerk draaischijf oplossing komen. Omdat wij de volledige engineering, ontwikkeling en productie in eigen huis uitvoeren kunnen we je voor een scherp tarief ook maatwerk draaischijven leveren. De basis is in principe altijd hetzelfde. Zoals de kwaliteit van onze bouwpakketten is, zo kun je ook van onze maatwerk draaischijven verwachten.

 

Onze schijven staan onder andere bij

“We zijn er harstikke blij mee, we hebben nu een schijf waarvan je kunt zeggen; Perfect, Stil, Mooi en verschillende toerentallen”.
“Ik ben er heel blij mee”
Freddy Kooistra
FK Motoren & KoBuTex