Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Draaiplateau Voor Auto's

Zet jouw voorraad in beweging

Tegenwoordig kiezen klanten hun volgende auto steeds vaker online. Om de kans op verkoop te vergroten is het van groot belang dat jouw online showroom er zo goed mogelijk uitziet.

Het draaiplateau voor auto’s van FotoProto is met 5 cm het platste draaiplateau op de markt, zeer eenvoudig te bedienen, van industriële kwaliteit en ook nog eens de voordeligste!

 Jouw auto’s binnen 3 minuten rondom op de foto
minder tijdverlies zorgt voor meer omzet

 Professionele foto’s
online kijkers worden kopers

 Eenvoudig te bedienen
Iedereen kan professionele foto’s maken

 Slechts 5 cm hoog
Ideaal voor inbouw en opbouw

 Industriële kwaliteit voor de voordeligste prijs
2 jaar garantie 

+31 528301111info@fotoproto.com

Wat onze klanten zeggen

draaischijf auto review

“Jaarlijks verhandelen we circa 5000 voertuigen, hierdoor is een draaiplateau voor ons een ideaal middel om tijd te besparen. Er zijn natuurlijk meerdere aanbieders van draaischijven maar FotoProto sprong er wat ons betreft op twee punten uit.

Kwaliteit en prijs.

Het volledige draaiplateau is van metaal gemaakt en de prijs is zeer concurrerend. Daarnaast was voor ons de inbouwhoogte erg belangrijk. Uiteindelijk hebben we een FotoProto draaiplateau op maat laten maken. We zijn er erg blij mee en we hebben de monteurs als bedankje een lekkere fles Friese Berenburg meegegeven!”

Boonstra

“We zijn er harstikke blij mee, we hebben nu een schijf waarvan je kunt zeggen; Perfect, Stil, Mooi en verschillende toerentallen”.
“Ik ben er heel blij mee”
Freddy Kooistra
FK Motoren & KoBuTex

Hulp of advies nodig?

Op zoek naar een maatwerk draaiplateau?

Onze missie is draaiplateaus voor ieder bedrijf bereikbaar te maken. Ons team helpt je dan ook graag als je specifieke wensen hebt. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem gerust telefonisch contact met ons op.