Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Draaischijven voor Auto’s

Draaischijven voor Auto's

FotoProto de bouwers van Robuuste Draaischijven voor Auto’s

Draaischijf inbouw

Draaischijven voor auto's

FotoProto is fabrikant en distributeur van draaischijven voor auto’s. Steeds meer autobedrijven maken gebruik van draaischijven. Deze draaischijven worden gebruikt bij de fotografie van occasions maar ook bij het presenteren tijdens de aflevering van een verkochte auto. Onze draaischijven voor auto’s hebben een draaibaar oppervlak van 5,03 meter in diameter. Hierdoor kun je moeiteloos de grootste auto’s roteren. Standaard wordt de draaischijf geleverd met een oprijrand rondom de draaischijf. Deze rand zorgt er voor dat je de draaischijf, die slechts 5cm hoog is, op kunt rijden. Als tweede optie hebben we een mogelijkheid om een podium rondom de draaischijf te plaatsen. In dit podium is exact de diameter van de draaischijf gesneden. Hierdoor lijkt het alsof de draaischijf volledig is geïntegreerd in de vloer. Het podium is 5,26×5,26meter, 5 cm hoog en kun je zelf naar wens uitbreiden tot het gewenste formaat.

360 graden fotografie

Onze draaischijven worden gebruikt voor diverse 360 graden toepassingen. We leveren de draaischijf standaard met afstandsbediening en frequentieregelaar. Door een video te maken tijdens de rotatie kan een 360 graden spin gemaakt worden. Hiervoor heb je wel bepaalde software nodig, zoals Spincar of Autosoft. In dit geval maak je de “foto’s” met je mobiele telefoon. Tijdens een dergelijk video heb je binnen 3 minuten de auto rondom op beeld. Eén rotatie duurt namelijk ongeveer 3 minuten. 

Als extra bieden we ook een optie met zogenaamde “foto elektronica”. Deze elektronica bestuurt de draaischijf en de spiegelreflexcamera.  Met behulp van het touchscreen kun je de draaischijf linksom en rechtsom laten draaien, de snelheid digitaal regelen en het aantal foto’s per rotatie instellen. Bij het gebruik van deze optie zal de auto voor elke foto stilgezet worden op een bepaald punt. Hierdoor duurt het fotograferen langer maar heb je hoge kwaliteit foto’s. Daarnaast worden de foto’s altijd op dezelfde positie gemaakt. Bij het gebruik van de foto elektronica kun je kiezen tussen 4, 8, 12, 18 en 36 foto’s per rotatie. Een spin met 36 foto’s duurt ongeveer 8 a 10 minuten om te maken.    

draaischijf-auto-studio
draaischijven voor autos

Draaischijf in de praktijk

Doordat een FotoProto draaischijf zeer plat is kan elke auto er moeiteloos op rijden. Het draagvermogen van de draaischijf is 3300kg. Hierdoor kun je dus alle standaard personenwagens en bedrijfsbussen op een FotoProto draaischijf fotograferen. De draaisnelheid is instelbaar van 0 tot 1 rotatie per 3 minuten. Deze snelheid veranderd niet/nauwelijks bij belasting. In de praktijk kun je dus stellen dat je een auto in 3 minuten rondom kunt fotograferen. Het in- en uitstappen en steken met de auto is verleden tijd. Je foto’s worden consistenter en je kunt sneller auto’s online zetten. Dit is ook de reden dat steeds meer autobedrijven een draaischijf in de praktijk ervaren. 

Het geeft je bedrijf een professionele uitstraling!

Ons team staat voor je klaar

Bashar Al Zuhairy-gespiegeld

Bashar Al Zuhairy
Sales & Service

“Naast het gebruiksgemak is ook de duurzaamheid van de FotoProto iets waar ik trots op ben. Zo zijn onze klanten jarenlang gegarandeerd van een probleemloos werkende draaischijf. De draaischijf is nagenoeg onderhoudsvrij.”

Rob Tangenberg
Techniek

“Gebruiksgemak is het uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van onze draaischijven. We hebben enorm veel tijd geïnvesteerd in de ontwikkeling van de draaischijven. Dit zie je terug tijdens het transport, de montage, het gebruik en tijdens onderhoud.”

In de Media

Vertrouwd door toonaangevende bedrijven

Onze draaischijven staan onder andere bij: