Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Draaischijf voor Witgoed apparaten

Zoek je een Draaischijf voor Witgoed apparaten? Dan ben je bij FotoProto aan het juiste adres. FotoProto is fabrikant van Draaischijven voor Witgoed apparaten. Deze Draaischijven voor Witgoed apparaten vallen bij ons onder de standaard Draaischijven. Omdat wij fabrikant zijn van Draaischijven en al onze producten in eigen beheer ontwikkelen kunnen we relatief eenvoudig (en dus voordelig) maatwerk Draaischijven leveren. Ben je dus op zoek naar een maatwerk Draaischijf voor Witgoed apparaten dan kunnen wij die waarschijnlijk voor je produceren. Wij zijn oorspronkelijk gericht op de automotive branche maar Draaischijven leveren we aan diverse branches. Naast Draaischijven voor Witgoed apparaten maken wij bijvoorbeeld ook Draaischijven voor Kantoor meubulair, Gereedschappen en Tuinmeubelen. Kortom, geef ons je wensen door en wij gaan werken aan een passende oplossing

Innovatief presenteren van Witgoed apparaten

Met een Draaischijf voor Witgoed apparaten laat je zien dat je innovatief bent.  Je verkoopt bijvoorbeeld online Witgoed apparaten en je klant kan op afstand deze Witgoed apparaten rondom bekijken. Dit schept vertrouwen en zorgt ervoor dat je meer bezoekers naar je fysieke of online winkel trekt. In de autobranche worden Draaischijven al langere tijd gebruikt. Vooral door de verkoop van tweede hands auto’s hebben Draaischijven een boost gekregen. Autoverkopers besparen namelijk enorm veel tijd door een Draaischijf. Ook bij de verkoop van Witgoed apparaten kun je deze winst behalen zowel bij de verkoop van nieuwe Witgoed apparaten als tweede hands Witgoed apparaten. Al is het bij de verkoop van tweede hands Witgoed apparaten meer noodzakelijk om de Witgoed apparaten rondom te kunnen fotograferen. Nieuwe Witgoed apparaten hoef je namelijk meestal maar 1 keer te fotograferen, tweede hands Witgoed apparaten zijn vaak uniek en moeten per stuk gefotografeerd worden.

Specificaties Draaischijf voor Witgoed apparaten

Draaischijf voor Witgoed apparaten:
Diameter: 2.5 Meter
Hoogte: ca 5cm (afhankelijk van de topplaat afwerking)
Prijzen vanaf: 4200 Euro ex btw (vraag een offerte aan voor meer informatie)
Draaibaar gewicht Draaischijf: 1400-1600 in kilogram
Witgoed apparaten Draaischijf is een standaard Draaischijf (afhankelijk van jouw wensen)

Draaischijf voor Witgoed apparaten Huren

Naast de verkoop van Draaischijven voor Witgoed apparaten verhuren wij deze Draaischijven ook. Afhankelijk van de grootte van de Draaischijven wordt hier een prijs voor berekend. Hoe groter de Draaischijven namelijk zijn hoe meer tijd er in gaat zitten om ze op te bouwen. Bij de verhuur is met name de opbouw en demontage van de Draaischijven bepalend voor de prijs. Heb je dus tijdelijk een Draaischijf nodig en wil je deze huren in plaats van kopen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Deze pagina’s kunnen je ook interesseren:

Fabrikant Draaiplateau’s

Draaischijf voor Kantoor meubulair