Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Draaischijf voor Crossbrommers

Zoek je een Draaischijf voor Crossbrommers? Dan ben je bij FotoProto aan het juiste adres. FotoProto is fabrikant van Draaischijven voor Crossbrommers. Deze Draaischijven voor Crossbrommers vallen bij ons onder de standaard Draaischijven. Omdat wij fabrikant zijn van Draaischijven en al onze producten in eigen beheer ontwikkelen kunnen we relatief eenvoudig (en dus voordelig) maatwerk Draaischijven leveren. Ben je dus op zoek naar een maatwerk Draaischijf voor Crossbrommers dan kunnen wij die waarschijnlijk voor je produceren. Wij zijn oorspronkelijk gericht op de automotive branche maar Draaischijven leveren we aan diverse branches. Naast Draaischijven voor Crossbrommers maken wij bijvoorbeeld ook Draaischijven voor Gereedschappen, Kantoor meubulair en Fitness apparaten. Kortom, geef ons je wensen door en wij gaan werken aan een passende oplossing

Innovatief presenteren van Crossbrommers

Met een Draaischijf voor Crossbrommers laat je zien dat je innovatief bent.  Je verkoopt bijvoorbeeld online Crossbrommers en je klant kan op afstand deze Crossbrommers rondom bekijken. Dit schept vertrouwen en zorgt ervoor dat je meer bezoekers naar je fysieke of online winkel trekt. In de autobranche worden Draaischijven al langere tijd gebruikt. Vooral door de verkoop van tweede hands auto’s hebben Draaischijven een boost gekregen. Autoverkopers besparen namelijk enorm veel tijd door een Draaischijf. Ook bij de verkoop van Crossbrommers kun je deze winst behalen zowel bij de verkoop van nieuwe Crossbrommers als tweede hands Crossbrommers. Al is het bij de verkoop van tweede hands Crossbrommers meer noodzakelijk om de Crossbrommers rondom te kunnen fotograferen. Nieuwe Crossbrommers hoef je namelijk meestal maar 1 keer te fotograferen, tweede hands Crossbrommers zijn vaak uniek en moeten per stuk gefotografeerd worden.

Specificaties Draaischijf voor Crossbrommers

Draaischijf voor Crossbrommers:
Diameter: 2.5 Meter
Hoogte: ca 5cm (afhankelijk van de topplaat afwerking)
Prijzen vanaf: 4200 Euro ex btw (vraag een offerte aan voor meer informatie)
Draaibaar gewicht Draaischijf: 1400-1600 in kilogram
Crossbrommers Draaischijf is een standaard Draaischijf (afhankelijk van jouw wensen)

Draaischijf voor Crossbrommers Huren

Naast de verkoop van Draaischijven voor Crossbrommers verhuren wij deze Draaischijven ook. Afhankelijk van de grootte van de Draaischijven wordt hier een prijs voor berekend. Hoe groter de Draaischijven namelijk zijn hoe meer tijd er in gaat zitten om ze op te bouwen. Bij de verhuur is met name de opbouw en demontage van de Draaischijven bepalend voor de prijs. Heb je dus tijdelijk een Draaischijf nodig en wil je deze huren in plaats van kopen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Deze pagina’s kunnen je ook interesseren:

Fabrikant Draaiplateau’s

Draaischijf voor Gereedschappen