Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Een Draaischijf voor auto's is een investering. Je kunt het zo gek maken als je wilt.

Auto Draaischijf Kosten

Auto draaischijven zijn er in allerlei vormen en maten. Onze autoschijven zijn 5meter doorsnee en hebben een hoogte van 5cm. Super plat dus! De kosten van een auto draaischijf hangen af van jouw wensen. Zo kunnen we onze draaischijf leveren met en zonder elektrische aandrijving. Ook kun je kiezen tussen een gepoedercoat systeem of juist helemaal van blank staal. Afhankelijk van jouw wensen zullen de kosten dus meer of minder worden. 

Draaischijf zonder afwerking

De kosten

Een FotoProto autodraaischijf bestaat uit ongeveer 2300 kilogram staal. Standaard wordt de FotoProto voor auto’s uitgerust met circa 300 high performance kogellagers. De FotoProto loopt dus echt op rolletjes! Natuurlijk drijven deze hoeveelheden staal en lagers de prijs behoorlijk op maar het zorgt ook voor een extreem robuust stuk gereedschap dat jarenlang probleemloos zal functioneren.

Een draaischijf, met afstandsbediening en frequentieregelaar, poedercoating en bekleding kost momenteel circa 14600 euro

Eigenschappen:
Doorsnede: 5meter
Hoogte: 5cm
Oprijrand: 60 elementen 
Doorsnede incl. oprijrand: 560cm
Max. draag vermogen: 3000kg
Materiaal: S237 en S420 staal
Levering in heel Nederland en België

Extra Opties

Kosten van Elektronica

Natuurlijk is het mogelijk om de draaischijf “met de hand” rond te draaien. Je zult verstelt staan van het gemak waarop de FotoProto ronddraait. Het maakt weinig uit of er een maximaal gewicht op de draaischijf staat of wanneer de draaischijf zonder belasting wordt rondgedraaid. Hij draait erg soepel. Natuurlijk is het mooi als de draaischijf elektronisch kan worden rondgedraaid. Hiervoor hebben we een motorunit die aan de draaischijf gekoppeld kan worden. Een motorunit voor een auto draaischijf kost €679 ex btw. Deze motorunit is uitgerust met een start- en stopknop en is voorzien van een noodstop. Het benodigde vermogen van de motorunit is ca 500 wat op 230v.

Eigenschappen:

Hoogte: 11cm
Breedte: 1 oprijrand element
Vermogen: 500W
Spanning: 230V
Lengte kabel: 10 meter
Prijs: €679 ex. btw

De motorunit wordt niet los verkocht!

Afwerking van de Draaischijf

Bekleding en Afwerking

Als je een complete draaischijf voor je auto bedrijf wilt aanschaffen dan is de kans groot dat je hem ook volledig afgewerkt wilt hebben. Qua afwerking kun je bijvoorbeeld denken aan poedercoating van de oprijrand maar bijvoorbeeld ook het bekleden van de topplaat met tapijt of kunststof. Afhankelijk van de opties komen hier ook extra kosten bij kijken. 
Het poedercoaten van de oprijrand kost momenteel ca €500 ex btw. Door de huidige ontwikkelingen in de markt kan deze prijs varieren. Neem contact met ons op voor de exacte prijzen. Als je de topplaat met bijvoorbeeld tapijt wilt laten bekleden dan kost dit ongeveer €300 euro. Het tapijt dat we gebruiken is professioneel tapijt dat ook in auto showrooms wordt gebruikt. 
Naast een afwerking van tapijt is het ook mogelijk om de topplaat met bijvoorbeeld kunststof af te werken. Zo kun je diverse kleuren kiezen zoals zwart en wit. We raden altijd aan om donkere kleuren te gebruiken. In verband met het vulkaniseren van de autobanden zal er heel snel een band afdruk zichtbaar achter blijven bij lichte kleuren.

Qua afwerking moet je gemiddeld dus rekening houden met ca €800 euro. 

Installatie op locatie

Installatie kosten

Afhankelijk van jouw locatie komen er nog installatie kosten overheen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de schijf zelf of in eigen beheer af te monteren. De draaischijf wordt in een bouwpakket geleverd en is relatief eenvoudig in elkaar te zetten. Gezien de grootte van de draaischijf is het natuurlijk wel echt een klus om de schijf te monteren, maar moeilijk is het niet! Als wij de draaischijf moeten installeren dan ben je gemiddeld tussen de 1500 en 2000 euro kwijt. Deze prijs hangt heel erg af van jouw locatie in verband met de te rijden kilometers. Ook speelt de omgeving waarin de draaischijf gemonteerd moet gaan worden van belang. Is er erg veel afstel werk noodzakelijk dan zal de installatietijd toenemen. Wil je zekerheid vooraf? Vraag ons dan een offerte voor je te maken!

Samenvatting Kosten auto draaischijf

Zoals je hebt kunnen lezen is er eigenlijk geen eenvoudig antwoord op wat een draaischijf voor auto’s kost. Deze kosten hangen namelijk heel erg af van jouw wensen. We kunnen wel een behoorlijk nauwkeurige indicatie geven. Kort samengevat komt het gemiddeld hier op neer:

1. De kosten van de Draaischijf voor auto’s ca €10.000 ex btw
2. De kosten van de motorunit, €679 ex btw
3. De kosten van de afwerking, ca €800 ex btw
4. Montage kosten ca €800 ex btw

Optioneel kun je het zo gek maken zoals je zelf wilt. Wil je de draaischijf met afstandsbediening aan en uit kunnen zetten? Dit is geen probleem en kost €85 ex btw. Wil je automatisch foto’s schieten van de roterende auto? Dit kost €239 ex btw. Optioneel kun je kiezen voor het verzinken van de draaischijf in de grond of je wilt een complete studio inclusief verlichting. Je begrijpt dat alle extra’s ook een ander kostenplaatje hebben. Wil je compleet ontzorgt worden? Laat ons je wensen weten en wij zorgen voor een passende en vrijblijvende offerte.

Wat zeggen onze klanten?

“We zijn er harstikke blij mee, we hebben nu een schijf waarvan je kunt zeggen; Perfect, Stil, Mooi en verschillende toerentallen”.
“Ik ben er heel blij mee”

Bekijk welke schijf bij jou past