Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Draaipodium voor Heftrucks

Zoek je een Draaipodium voor Heftrucks? Dan ben je bij FotoProto aan het juiste adres. FotoProto is fabrikant van Draaipodiums voor Heftrucks. Deze Draaipodiums voor Heftrucks vallen bij ons onder de maatwerk Draaipodiums. Omdat wij fabrikant zijn van Draaipodiums en al onze producten in eigen beheer ontwikkelen kunnen we relatief eenvoudig (en dus voordelig) maatwerk Draaipodiums leveren. Ben je dus op zoek naar een maatwerk Draaipodium voor Heftrucks dan kunnen wij die waarschijnlijk voor je produceren. Wij zijn oorspronkelijk gericht op de automotive branche maar Draaipodiums leveren we aan diverse branches. Naast Draaipodiums voor Heftrucks maken wij bijvoorbeeld ook Draaipodiums voor Caravans, Kantoor meubulair en Gereedschappen. Kortom, geef ons je wensen door en wij gaan werken aan een passende oplossing

Innovatief presenteren van Heftrucks

Met een Draaipodium voor Heftrucks laat je zien dat je innovatief bent.  Je verkoopt bijvoorbeeld online Heftrucks en je klant kan op afstand deze Heftrucks rondom bekijken. Dit schept vertrouwen en zorgt ervoor dat je meer bezoekers naar je fysieke of online winkel trekt. In de autobranche worden Draaipodiums al langere tijd gebruikt. Vooral door de verkoop van tweede hands auto’s hebben Draaipodiums een boost gekregen. Autoverkopers besparen namelijk enorm veel tijd door een Draaipodium. Ook bij de verkoop van Heftrucks kun je deze winst behalen zowel bij de verkoop van nieuwe Heftrucks als tweede hands Heftrucks. Al is het bij de verkoop van tweede hands Heftrucks meer noodzakelijk om de Heftrucks rondom te kunnen fotograferen. Nieuwe Heftrucks hoef je namelijk meestal maar 1 keer te fotograferen, tweede hands Heftrucks zijn vaak uniek en moeten per stuk gefotografeerd worden.

Specificaties Draaipodium voor Heftrucks

Draaipodium voor Heftrucks:
Diameter: 5 tot 8 Meter
Hoogte: ca 5cm (afhankelijk van de topplaat afwerking)
Prijzen vanaf: 25000 Euro ex btw (vraag een offerte aan voor meer informatie)
Draaibaar gewicht Draaipodium: 5000-20000 in kilogram
Heftrucks Draaipodium is een maatwerk Draaipodium (afhankelijk van jouw wensen)

Draaipodium voor Heftrucks Huren

Naast de verkoop van Draaipodiums voor Heftrucks verhuren wij deze Draaipodiums ook. Afhankelijk van de grootte van de Draaipodiums wordt hier een prijs voor berekend. Hoe groter de Draaipodiums namelijk zijn hoe meer tijd er in gaat zitten om ze op te bouwen. Bij de verhuur is met name de opbouw en demontage van de Draaipodiums bepalend voor de prijs. Heb je dus tijdelijk een Draaipodium nodig en wil je deze huren in plaats van kopen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Deze pagina’s kunnen je ook interesseren:

Fabrikant Draaiplateau’s

Draaipodium voor Caravans