Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Draaipodium voor Dakkappellen

Zoek je een Draaipodium voor Dakkappellen? Dan ben je bij FotoProto aan het juiste adres. FotoProto is fabrikant van Draaipodiums voor Dakkappellen. Deze Draaipodiums voor Dakkappellen vallen bij ons onder de maatwerk Draaipodiums. Omdat wij fabrikant zijn van Draaipodiums en al onze producten in eigen beheer ontwikkelen kunnen we relatief eenvoudig (en dus voordelig) maatwerk Draaipodiums leveren. Ben je dus op zoek naar een maatwerk Draaipodium voor Dakkappellen dan kunnen wij die waarschijnlijk voor je produceren. Wij zijn oorspronkelijk gericht op de automotive branche maar Draaipodiums leveren we aan diverse branches. Naast Draaipodiums voor Dakkappellen maken wij bijvoorbeeld ook Draaipodiums voor Caravans, Fitness apparaten en Brommers. Kortom, geef ons je wensen door en wij gaan werken aan een passende oplossing

Innovatief presenteren van Dakkappellen

Met een Draaipodium voor Dakkappellen laat je zien dat je innovatief bent.  Je verkoopt bijvoorbeeld online Dakkappellen en je klant kan op afstand deze Dakkappellen rondom bekijken. Dit schept vertrouwen en zorgt ervoor dat je meer bezoekers naar je fysieke of online winkel trekt. In de autobranche worden Draaipodiums al langere tijd gebruikt. Vooral door de verkoop van tweede hands auto’s hebben Draaipodiums een boost gekregen. Autoverkopers besparen namelijk enorm veel tijd door een Draaipodium. Ook bij de verkoop van Dakkappellen kun je deze winst behalen zowel bij de verkoop van nieuwe Dakkappellen als tweede hands Dakkappellen. Al is het bij de verkoop van tweede hands Dakkappellen meer noodzakelijk om de Dakkappellen rondom te kunnen fotograferen. Nieuwe Dakkappellen hoef je namelijk meestal maar 1 keer te fotograferen, tweede hands Dakkappellen zijn vaak uniek en moeten per stuk gefotografeerd worden.

Specificaties Draaipodium voor Dakkappellen

Draaipodium voor Dakkappellen:
Diameter: 2.5 tot 8 Meter
Hoogte: ca 5cm (afhankelijk van de topplaat afwerking)
Prijzen vanaf: 4200 Euro ex btw (vraag een offerte aan voor meer informatie)
Draaibaar gewicht Draaipodium: 1400-1600 in kilogram
Dakkappellen Draaipodium is een maatwerk Draaipodium (afhankelijk van jouw wensen)

Draaipodium voor Dakkappellen Huren

Naast de verkoop van Draaipodiums voor Dakkappellen verhuren wij deze Draaipodiums ook. Afhankelijk van de grootte van de Draaipodiums wordt hier een prijs voor berekend. Hoe groter de Draaipodiums namelijk zijn hoe meer tijd er in gaat zitten om ze op te bouwen. Bij de verhuur is met name de opbouw en demontage van de Draaipodiums bepalend voor de prijs. Heb je dus tijdelijk een Draaipodium nodig en wil je deze huren in plaats van kopen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Deze pagina’s kunnen je ook interesseren:

Fabrikant Draaiplateau’s

Draaipodium voor Caravans