Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Draaipodium voor Brommers

Zoek je een Draaipodium voor Brommers? Dan ben je bij FotoProto aan het juiste adres. FotoProto is fabrikant van Draaipodiums voor Brommers. Deze Draaipodiums voor Brommers vallen bij ons onder de standaard Draaipodiums. Omdat wij fabrikant zijn van Draaipodiums en al onze producten in eigen beheer ontwikkelen kunnen we relatief eenvoudig (en dus voordelig) maatwerk Draaipodiums leveren. Ben je dus op zoek naar een maatwerk Draaipodium voor Brommers dan kunnen wij die waarschijnlijk voor je produceren. Wij zijn oorspronkelijk gericht op de automotive branche maar Draaipodiums leveren we aan diverse branches. Naast Draaipodiums voor Brommers maken wij bijvoorbeeld ook Draaipodiums voor Fitness apparaten, Caravans en Gereedschappen. Kortom, geef ons je wensen door en wij gaan werken aan een passende oplossing

Innovatief presenteren van Brommers

Met een Draaipodium voor Brommers laat je zien dat je innovatief bent.  Je verkoopt bijvoorbeeld online Brommers en je klant kan op afstand deze Brommers rondom bekijken. Dit schept vertrouwen en zorgt ervoor dat je meer bezoekers naar je fysieke of online winkel trekt. In de autobranche worden Draaipodiums al langere tijd gebruikt. Vooral door de verkoop van tweede hands auto’s hebben Draaipodiums een boost gekregen. Autoverkopers besparen namelijk enorm veel tijd door een Draaipodium. Ook bij de verkoop van Brommers kun je deze winst behalen zowel bij de verkoop van nieuwe Brommers als tweede hands Brommers. Al is het bij de verkoop van tweede hands Brommers meer noodzakelijk om de Brommers rondom te kunnen fotograferen. Nieuwe Brommers hoef je namelijk meestal maar 1 keer te fotograferen, tweede hands Brommers zijn vaak uniek en moeten per stuk gefotografeerd worden.

Specificaties Draaipodium voor Brommers

Draaipodium voor Brommers:
Diameter: 2.5 Meter
Hoogte: ca 5cm (afhankelijk van de topplaat afwerking)
Prijzen vanaf: €4200 Euro ex btw (vraag een offerte aan voor meer informatie)
Draaibaar gewicht Draaipodium: 1400-1600 in kilogram
Brommers Draaipodium is een standaard Draaipodium (afhankelijk van jouw wensen)

Draaipodium voor Brommers Huren

Naast de verkoop van Draaipodiums voor Brommers verhuren wij deze Draaipodiums ook. Afhankelijk van de grootte van de Draaipodiums wordt hier een prijs voor berekend. Hoe groter de Draaipodiums namelijk zijn hoe meer tijd er in gaat zitten om ze op te bouwen. Bij de verhuur is met name de opbouw en demontage van de Draaipodiums bepalend voor de prijs. Heb je dus tijdelijk een Draaipodium nodig en wil je deze huren in plaats van kopen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Deze pagina’s kunnen je ook interesseren:

Fabrikant Draaiplateau’s

Draaipodium voor Fitness apparaten