Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Draaiplatform Motor

Draaiplatform Motor

Naast platte draaiplateaus en draaischijven voor motorfietsen maken wij ook draaiplatformen voor motoren. 

Wat is het verschil tussen een draaiplatform en een draaischijf? In principe zijn het beide dezelfde producten. Een draaiplatform is gemaakt om een motorfiets op de presenteren en hierbij is de hoogte minder van belang. Een draaischijf is een extra laag (slechts 5cm hoog) draaiplatform. Hier rijdt je motorfietsen en andere voertuigen makkelijk op en af. Om een motorfiets op een draaiplatform te krijgen heb je hijs en hefmiddelen nodig. Een draaiplatform heeft dus over het algemeen een meer permanent karakter. Hiermee bedoelen we dat het object op het platform vaak voor langere tijd op het draaiplatform blijft staan.

Variabele Hoogte

Draaiplatform

Een draaiplatform kan op verschillende hoogtes gebouwd worden. De basis van een draaiplatform is altijd een FotoProto Draaischijf voor motoren. De hoogte van dit standaard model is ca 5cm. We kunnen dus geen draaiplatform maken dat lager is dan de standaard hoogte. We kunnen wel hogere draaiplatformen leveren. Wij leveren draaiplatformen voor de verkoop en wederverkoop. Ook kun je draaischijven bij ons huren. Waar wil jij het draaiplatform in gaan zetten? Heb je een permanente opstelling of een tijdelijke opstelling nodig? Je kunt in beide gevallen bij ons terecht voor het advies rondom jouw situatie. 

Afhankelijk van jouw wensen

Maatwerk Draaiplatform

Doordat wij al onze draaischijven, draaiplateaus en draaiplatformen in eigen beheer ontwikkelen en produceren kunnen we relatief eenvoudig maatwerk leveren. Heb jij bijvoorbeeld specifieke wensen voor een evenement? Bespreek je wensen met ons en wij kunnen je begeleiden in het realiseren van de gewenste resultaten!

Wat zeggen onze klanten?

“We zijn er harstikke blij mee, we hebben nu een schijf waarvan je kunt zeggen; Perfect, Stil, Mooi en verschillende toerentallen”.
“Ik ben er heel blij mee”
Freddy Kooistra
FK Motoren & KoBuTex

Bekijk welk draaiplatform bij jou past