Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Draaiplateau voor Tuinmeubelen

Zoek je een Draaiplateau voor Tuinmeubelen? Dan ben je bij FotoProto aan het juiste adres. FotoProto is fabrikant van Draaiplateaus voor Tuinmeubelen. Deze Draaiplateaus voor Tuinmeubelen vallen bij ons onder de standaard Draaiplateaus. Omdat wij fabrikant zijn van Draaiplateaus en al onze producten in eigen beheer ontwikkelen kunnen we relatief eenvoudig (en dus voordelig) maatwerk Draaiplateaus leveren. Ben je dus op zoek naar een maatwerk Draaiplateau voor Tuinmeubelen dan kunnen wij die waarschijnlijk voor je produceren. Wij zijn oorspronkelijk gericht op de automotive branche maar Draaiplateaus leveren we aan diverse branches. Naast Draaiplateaus voor Tuinmeubelen maken wij bijvoorbeeld ook Draaiplateaus voor Caravans, Fitness apparaten en Speeltoestellen. Kortom, geef ons je wensen door en wij gaan werken aan een passende oplossing

Innovatief presenteren van Tuinmeubelen

Met een Draaiplateau voor Tuinmeubelen laat je zien dat je innovatief bent.  Je verkoopt bijvoorbeeld online Tuinmeubelen en je klant kan op afstand deze Tuinmeubelen rondom bekijken. Dit schept vertrouwen en zorgt ervoor dat je meer bezoekers naar je fysieke of online winkel trekt. In de autobranche worden Draaiplateaus al langere tijd gebruikt. Vooral door de verkoop van tweede hands auto’s hebben Draaiplateaus een boost gekregen. Autoverkopers besparen namelijk enorm veel tijd door een Draaiplateau. Ook bij de verkoop van Tuinmeubelen kun je deze winst behalen zowel bij de verkoop van nieuwe Tuinmeubelen als tweede hands Tuinmeubelen. Al is het bij de verkoop van tweede hands Tuinmeubelen meer noodzakelijk om de Tuinmeubelen rondom te kunnen fotograferen. Nieuwe Tuinmeubelen hoef je namelijk meestal maar 1 keer te fotograferen, tweede hands Tuinmeubelen zijn vaak uniek en moeten per stuk gefotografeerd worden.

Specificaties Draaiplateau voor Tuinmeubelen

Draaiplateau voor Tuinmeubelen:
Diameter: 2.5 Meter
Hoogte: ca 5cm (afhankelijk van de topplaat afwerking)
Prijzen vanaf: 4200 Euro ex btw (vraag een offerte aan voor meer informatie)
Draaibaar gewicht Draaiplateau: 1400-1600 in kilogram
Tuinmeubelen Draaiplateau is een standaard Draaiplateau (afhankelijk van jouw wensen)

Draaiplateau voor Tuinmeubelen Huren

Naast de verkoop van Draaiplateaus voor Tuinmeubelen verhuren wij deze Draaiplateaus ook. Afhankelijk van de grootte van de Draaiplateaus wordt hier een prijs voor berekend. Hoe groter de Draaiplateaus namelijk zijn hoe meer tijd er in gaat zitten om ze op te bouwen. Bij de verhuur is met name de opbouw en demontage van de Draaiplateaus bepalend voor de prijs. Heb je dus tijdelijk een Draaiplateau nodig en wil je deze huren in plaats van kopen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Deze pagina’s kunnen je ook interesseren:

Fabrikant Draaiplateau’s

Draaiplateau voor Caravans