Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Draaiplateau voor Tuinhuisjes

Zoek je een Draaiplateau voor Tuinhuisjes? Dan ben je bij FotoProto aan het juiste adres. FotoProto is fabrikant van Draaiplateaus voor Tuinhuisjes. Deze Draaiplateaus voor Tuinhuisjes vallen bij ons onder de standaard Draaiplateaus. Omdat wij fabrikant zijn van Draaiplateaus en al onze producten in eigen beheer ontwikkelen kunnen we relatief eenvoudig (en dus voordelig) maatwerk Draaiplateaus leveren. Ben je dus op zoek naar een maatwerk Draaiplateau voor Tuinhuisjes dan kunnen wij die waarschijnlijk voor je produceren. Wij zijn oorspronkelijk gericht op de automotive branche maar Draaiplateaus leveren we aan diverse branches. Naast Draaiplateaus voor Tuinhuisjes maken wij bijvoorbeeld ook Draaiplateaus voor Speeltoestellen, Gereedschappen en Zwaar equipment. Kortom, geef ons je wensen door en wij gaan werken aan een passende oplossing

Innovatief presenteren van Tuinhuisjes

Met een Draaiplateau voor Tuinhuisjes laat je zien dat je innovatief bent.  Je verkoopt bijvoorbeeld online Tuinhuisjes en je klant kan op afstand deze Tuinhuisjes rondom bekijken. Dit schept vertrouwen en zorgt ervoor dat je meer bezoekers naar je fysieke of online winkel trekt. In de autobranche worden Draaiplateaus al langere tijd gebruikt. Vooral door de verkoop van tweede hands auto’s hebben Draaiplateaus een boost gekregen. Autoverkopers besparen namelijk enorm veel tijd door een Draaiplateau. Ook bij de verkoop van Tuinhuisjes kun je deze winst behalen zowel bij de verkoop van nieuwe Tuinhuisjes als tweede hands Tuinhuisjes. Al is het bij de verkoop van tweede hands Tuinhuisjes meer noodzakelijk om de Tuinhuisjes rondom te kunnen fotograferen. Nieuwe Tuinhuisjes hoef je namelijk meestal maar 1 keer te fotograferen, tweede hands Tuinhuisjes zijn vaak uniek en moeten per stuk gefotografeerd worden.

Specificaties Draaiplateau voor Tuinhuisjes

Draaiplateau voor Tuinhuisjes:
Diameter: 5 tot 8 Meter
Hoogte: ca 5cm (afhankelijk van de topplaat afwerking)
Prijzen vanaf: 9800 Euro ex btw (vraag een offerte aan voor meer informatie)
Draaibaar gewicht Draaiplateau: 2000-3000 in kilogram
Tuinhuisjes Draaiplateau is een standaard Draaiplateau (afhankelijk van jouw wensen)

Draaiplateau voor Tuinhuisjes Huren

Naast de verkoop van Draaiplateaus voor Tuinhuisjes verhuren wij deze Draaiplateaus ook. Afhankelijk van de grootte van de Draaiplateaus wordt hier een prijs voor berekend. Hoe groter de Draaiplateaus namelijk zijn hoe meer tijd er in gaat zitten om ze op te bouwen. Bij de verhuur is met name de opbouw en demontage van de Draaiplateaus bepalend voor de prijs. Heb je dus tijdelijk een Draaiplateau nodig en wil je deze huren in plaats van kopen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Deze pagina’s kunnen je ook interesseren:

Fabrikant Draaiplateau’s

Draaiplateau voor Speeltoestellen