Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Eenvoudig zelf op te bouwen

Draaischijf bouwpakket 2,5 meter (voor o.a. Motoren)

Deze draaischijf is de perfecte uitkomst voor onder andere motor zaken met een monteur in dienst. Het eenvoudig op te bouwen bouwpakket wordt op pallet geleverd.

✔ Eenvoudig zelf te plaatsen
✔ Slechts 5cm hoog
✔ Eenvoudig handmatig rond te draaien
✔ Extreem robuuste draaischijf
✔ Inclusief Elektrische Aandrijving

Eenvoudig zelf op te bouwen

Draaiplateau 2,5m Bouwpakket

Deze draaischijf is de perfecte uitkomst voor onder andere motor zaken met een monteur in dienst. Het eenvoudig op te bouwen bouwpakket wordt op pallet geleverd. Het ingewikkelde werk, zoals lagerblokken monteren en draadtappen, voeren wij standaard uit in onze werkplaats. De onderdelen zijn dus al volledig voorbereid om vastgeschroefd te worden. Door de onderdelen volgens handleiding te monteren bouw je in minder dan 4 uur je eigen draaiplateau. Door het draaiplateau zelf te monteren bespaar je behoorlijk op de kostprijs. Als je het monteren van het draaiplateau wilt uitbesteden door ons is dat uiteraard geen probleem.

Specificaties bouwpakket draaischijf

Het oppervlak van de draaischijf heeft een diameter van 2,5 meter. Ons draaiplateau is extreem plat en heeft een hoogte van 51mm. Rondom de draaischijf wordt een “oprijrand” geplaatst waardoor je de motorfietsen eenvoudig de draaischijf op rijdt. De geringe hoogte van onze draaischijf doet uiteraard geen afbreuk aan het draagvermogen. Het normaal belastbaar vermogen van de 2,5 meter draaischijf is 1600kg! Het slanke ontwerp zorgt er tevens voor dat de draaischijf niet in de grond verzonken en of verankerd hoeft te worden. Dit is een enorm voordeel voor ruimtes met vloerverwarming.

Details draaiplateau 2,5m:

  • Ruim plateau: 2,5 meter doorsnee
  • Ultra plat ontwerp: 51mm hoogte
  • Robuust uitgevoerd: 1600kg draagvermogen
bovenaanzicht_2,5m_draaischijf_metMotor

Bouwproces

Het bouwproces van deze draaischijf voer je zelf uit. Uiteraard hebben we bij het ontwerpen van deze draaischijf rekening gehouden met het montage gemak. Alle onderdelen zijn op een dusdanige manier ontworpen zodat ze op een euro pallet passen. De installatiehandleiding leidt je stap voor stap door het montageproces. De onderdelen zijn genummerd dus met een beetje technisch inzicht kan het niet fout gaan! Het handigst is om de draaischijf met 2 personen te monteren. Gemiddeld neemt het afbouwproces met 2 personen minder dan 4 uur in beslag.

Omgevingsvereisten

De ondergrond moet vlak zijn.
Het beschikbare oppervlak moet minimaal 2,6meter breed en diep zijn.
Voor een optimale plaatsing van het draaiplateau 2,5m adviseren wij altijd een ruimte van 3×3 meter of meer te reserveren.
230Volt Stopcontact

Dit draaiplateau kan voor meer dan alleen motorfietsen gebruikt worden, vragen? neemt contact op.

Gratis offerte aanvragen?