Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Draaimechanisme voor Speeltoestellen

Zoek je een Draaimechanisme voor Speeltoestellen? Dan ben je bij FotoProto aan het juiste adres. FotoProto is fabrikant van Draaimechanismes voor Speeltoestellen. Deze Draaimechanismes voor Speeltoestellen vallen bij ons onder de standaard Draaimechanismes. Omdat wij fabrikant zijn van Draaimechanismes en al onze producten in eigen beheer ontwikkelen kunnen we relatief eenvoudig (en dus voordelig) maatwerk Draaimechanismes leveren. Ben je dus op zoek naar een maatwerk Draaimechanisme voor Speeltoestellen dan kunnen wij die waarschijnlijk voor je produceren. Wij zijn oorspronkelijk gericht op de automotive branche maar Draaimechanismes leveren we aan diverse branches. Naast Draaimechanismes voor Speeltoestellen maken wij bijvoorbeeld ook Draaimechanismes voor Beurzen, Fitness apparaten en Beurzen. Kortom, geef ons je wensen door en wij gaan werken aan een passende oplossing

Innovatief presenteren van Speeltoestellen

Met een Draaimechanisme voor Speeltoestellen laat je zien dat je innovatief bent.  Je verkoopt bijvoorbeeld online Speeltoestellen en je klant kan op afstand deze Speeltoestellen rondom bekijken. Dit schept vertrouwen en zorgt ervoor dat je meer bezoekers naar je fysieke of online winkel trekt. In de autobranche worden Draaimechanismes al langere tijd gebruikt. Vooral door de verkoop van tweede hands auto’s hebben Draaimechanismes een boost gekregen. Autoverkopers besparen namelijk enorm veel tijd door een Draaimechanisme. Ook bij de verkoop van Speeltoestellen kun je deze winst behalen zowel bij de verkoop van nieuwe Speeltoestellen als tweede hands Speeltoestellen. Al is het bij de verkoop van tweede hands Speeltoestellen meer noodzakelijk om de Speeltoestellen rondom te kunnen fotograferen. Nieuwe Speeltoestellen hoef je namelijk meestal maar 1 keer te fotograferen, tweede hands Speeltoestellen zijn vaak uniek en moeten per stuk gefotografeerd worden.

Specificaties Draaimechanisme voor Speeltoestellen

Draaimechanisme voor Speeltoestellen:
Diameter: 2.5 tot 8 Meter
Hoogte: ca 5cm (afhankelijk van de topplaat afwerking)
Prijzen vanaf: 4200 Euro ex btw (vraag een offerte aan voor meer informatie)
Draaibaar gewicht Draaimechanisme: 1400-1600 in kilogram
Speeltoestellen Draaimechanisme is een standaard Draaimechanisme (afhankelijk van jouw wensen)

Draaimechanisme voor Speeltoestellen Huren

Naast de verkoop van Draaimechanismes voor Speeltoestellen verhuren wij deze Draaimechanismes ook. Afhankelijk van de grootte van de Draaimechanismes wordt hier een prijs voor berekend. Hoe groter de Draaimechanismes namelijk zijn hoe meer tijd er in gaat zitten om ze op te bouwen. Bij de verhuur is met name de opbouw en demontage van de Draaimechanismes bepalend voor de prijs. Heb je dus tijdelijk een Draaimechanisme nodig en wil je deze huren in plaats van kopen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Deze pagina’s kunnen je ook interesseren:

Fabrikant Draaiplateau’s

Draaimechanisme voor Beurzen