Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Draaimechanisme voor Machines

Zoek je een Draaimechanisme voor Machines? Dan ben je bij FotoProto aan het juiste adres. FotoProto is fabrikant van Draaimechanismes voor Machines. Deze Draaimechanismes voor Machines vallen bij ons onder de standaard Draaimechanismes. Omdat wij fabrikant zijn van Draaimechanismes en al onze producten in eigen beheer ontwikkelen kunnen we relatief eenvoudig (en dus voordelig) maatwerk Draaimechanismes leveren. Ben je dus op zoek naar een maatwerk Draaimechanisme voor Machines dan kunnen wij die waarschijnlijk voor je produceren. Wij zijn oorspronkelijk gericht op de automotive branche maar Draaimechanismes leveren we aan diverse branches. Naast Draaimechanismes voor Machines maken wij bijvoorbeeld ook Draaimechanismes voor Beurzen, Gereedschappen en Tuinmeubelen. Kortom, geef ons je wensen door en wij gaan werken aan een passende oplossing

Innovatief presenteren van Machines

Met een Draaimechanisme voor Machines laat je zien dat je innovatief bent.  Je verkoopt bijvoorbeeld online Machines en je klant kan op afstand deze Machines rondom bekijken. Dit schept vertrouwen en zorgt ervoor dat je meer bezoekers naar je fysieke of online winkel trekt. In de autobranche worden Draaimechanismes al langere tijd gebruikt. Vooral door de verkoop van tweede hands auto’s hebben Draaimechanismes een boost gekregen. Autoverkopers besparen namelijk enorm veel tijd door een Draaimechanisme. Ook bij de verkoop van Machines kun je deze winst behalen zowel bij de verkoop van nieuwe Machines als tweede hands Machines. Al is het bij de verkoop van tweede hands Machines meer noodzakelijk om de Machines rondom te kunnen fotograferen. Nieuwe Machines hoef je namelijk meestal maar 1 keer te fotograferen, tweede hands Machines zijn vaak uniek en moeten per stuk gefotografeerd worden.

Specificaties Draaimechanisme voor Machines

Draaimechanisme voor Machines:
Diameter: 2.5 Meter
Hoogte: ca 5cm (afhankelijk van de topplaat afwerking)
Prijzen vanaf: 4200 Euro ex btw (vraag een offerte aan voor meer informatie)
Draaibaar gewicht Draaimechanisme: 1400-3000 in kilogram
Machines Draaimechanisme is een standaard Draaimechanisme (afhankelijk van jouw wensen)

Draaimechanisme voor Machines Huren

Naast de verkoop van Draaimechanismes voor Machines verhuren wij deze Draaimechanismes ook. Afhankelijk van de grootte van de Draaimechanismes wordt hier een prijs voor berekend. Hoe groter de Draaimechanismes namelijk zijn hoe meer tijd er in gaat zitten om ze op te bouwen. Bij de verhuur is met name de opbouw en demontage van de Draaimechanismes bepalend voor de prijs. Heb je dus tijdelijk een Draaimechanisme nodig en wil je deze huren in plaats van kopen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Deze pagina’s kunnen je ook interesseren:

Fabrikant Draaiplateau’s

Draaimechanisme voor Beurzen