Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Draaimechanisme voor Heftrucks

Zoek je een Draaimechanisme voor Heftrucks? Dan ben je bij FotoProto aan het juiste adres. FotoProto is fabrikant van Draaimechanismes voor Heftrucks. Deze Draaimechanismes voor Heftrucks vallen bij ons onder de maatwerk Draaimechanismes. Omdat wij fabrikant zijn van Draaimechanismes en al onze producten in eigen beheer ontwikkelen kunnen we relatief eenvoudig (en dus voordelig) maatwerk Draaimechanismes leveren. Ben je dus op zoek naar een maatwerk Draaimechanisme voor Heftrucks dan kunnen wij die waarschijnlijk voor je produceren. Wij zijn oorspronkelijk gericht op de automotive branche maar Draaimechanismes leveren we aan diverse branches. Naast Draaimechanismes voor Heftrucks maken wij bijvoorbeeld ook Draaimechanismes voor Caravans, Machines en Speeltoestellen. Kortom, geef ons je wensen door en wij gaan werken aan een passende oplossing

Innovatief presenteren van Heftrucks

Met een Draaimechanisme voor Heftrucks laat je zien dat je innovatief bent.  Je verkoopt bijvoorbeeld online Heftrucks en je klant kan op afstand deze Heftrucks rondom bekijken. Dit schept vertrouwen en zorgt ervoor dat je meer bezoekers naar je fysieke of online winkel trekt. In de autobranche worden Draaimechanismes al langere tijd gebruikt. Vooral door de verkoop van tweede hands auto’s hebben Draaimechanismes een boost gekregen. Autoverkopers besparen namelijk enorm veel tijd door een Draaimechanisme. Ook bij de verkoop van Heftrucks kun je deze winst behalen zowel bij de verkoop van nieuwe Heftrucks als tweede hands Heftrucks. Al is het bij de verkoop van tweede hands Heftrucks meer noodzakelijk om de Heftrucks rondom te kunnen fotograferen. Nieuwe Heftrucks hoef je namelijk meestal maar 1 keer te fotograferen, tweede hands Heftrucks zijn vaak uniek en moeten per stuk gefotografeerd worden.

Specificaties Draaimechanisme voor Heftrucks

Draaimechanisme voor Heftrucks:
Diameter: 5 tot 8 Meter
Hoogte: ca 5cm (afhankelijk van de topplaat afwerking)
Prijzen vanaf: 25000 Euro ex btw (vraag een offerte aan voor meer informatie)
Draaibaar gewicht Draaimechanisme: 5000-20000 in kilogram
Heftrucks Draaimechanisme is een maatwerk Draaimechanisme (afhankelijk van jouw wensen)

Draaimechanisme voor Heftrucks Huren

Naast de verkoop van Draaimechanismes voor Heftrucks verhuren wij deze Draaimechanismes ook. Afhankelijk van de grootte van de Draaimechanismes wordt hier een prijs voor berekend. Hoe groter de Draaimechanismes namelijk zijn hoe meer tijd er in gaat zitten om ze op te bouwen. Bij de verhuur is met name de opbouw en demontage van de Draaimechanismes bepalend voor de prijs. Heb je dus tijdelijk een Draaimechanisme nodig en wil je deze huren in plaats van kopen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Deze pagina’s kunnen je ook interesseren:

Fabrikant Draaiplateau’s

Draaimechanisme voor Caravans