Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Draaimechanisme voor Fitness apparaten

Zoek je een Draaimechanisme voor Fitness apparaten? Dan ben je bij FotoProto aan het juiste adres. FotoProto is fabrikant van Draaimechanismes voor Fitness apparaten. Deze Draaimechanismes voor Fitness apparaten vallen bij ons onder de standaard Draaimechanismes. Omdat wij fabrikant zijn van Draaimechanismes en al onze producten in eigen beheer ontwikkelen kunnen we relatief eenvoudig (en dus voordelig) maatwerk Draaimechanismes leveren. Ben je dus op zoek naar een maatwerk Draaimechanisme voor Fitness apparaten dan kunnen wij die waarschijnlijk voor je produceren. Wij zijn oorspronkelijk gericht op de automotive branche maar Draaimechanismes leveren we aan diverse branches. Naast Draaimechanismes voor Fitness apparaten maken wij bijvoorbeeld ook Draaimechanismes voor Beurzen, Brommers en Speeltoestellen. Kortom, geef ons je wensen door en wij gaan werken aan een passende oplossing

Innovatief presenteren van Fitness apparaten

Met een Draaimechanisme voor Fitness apparaten laat je zien dat je innovatief bent.  Je verkoopt bijvoorbeeld online Fitness apparaten en je klant kan op afstand deze Fitness apparaten rondom bekijken. Dit schept vertrouwen en zorgt ervoor dat je meer bezoekers naar je fysieke of online winkel trekt. In de autobranche worden Draaimechanismes al langere tijd gebruikt. Vooral door de verkoop van tweede hands auto’s hebben Draaimechanismes een boost gekregen. Autoverkopers besparen namelijk enorm veel tijd door een Draaimechanisme. Ook bij de verkoop van Fitness apparaten kun je deze winst behalen zowel bij de verkoop van nieuwe Fitness apparaten als tweede hands Fitness apparaten. Al is het bij de verkoop van tweede hands Fitness apparaten meer noodzakelijk om de Fitness apparaten rondom te kunnen fotograferen. Nieuwe Fitness apparaten hoef je namelijk meestal maar 1 keer te fotograferen, tweede hands Fitness apparaten zijn vaak uniek en moeten per stuk gefotografeerd worden.

Specificaties Draaimechanisme voor Fitness apparaten

Draaimechanisme voor Fitness apparaten:
Diameter: 2.5 Meter
Hoogte: ca 5cm (afhankelijk van de topplaat afwerking)
Prijzen vanaf: 4200 Euro ex btw (vraag een offerte aan voor meer informatie)
Draaibaar gewicht Draaimechanisme: 1400-1600 in kilogram
Fitness apparaten Draaimechanisme is een standaard Draaimechanisme (afhankelijk van jouw wensen)

Draaimechanisme voor Fitness apparaten Huren

Naast de verkoop van Draaimechanismes voor Fitness apparaten verhuren wij deze Draaimechanismes ook. Afhankelijk van de grootte van de Draaimechanismes wordt hier een prijs voor berekend. Hoe groter de Draaimechanismes namelijk zijn hoe meer tijd er in gaat zitten om ze op te bouwen. Bij de verhuur is met name de opbouw en demontage van de Draaimechanismes bepalend voor de prijs. Heb je dus tijdelijk een Draaimechanisme nodig en wil je deze huren in plaats van kopen? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Deze pagina’s kunnen je ook interesseren:

Fabrikant Draaiplateau’s

Draaimechanisme voor Beurzen