Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

FotoProto Dealer worden?

360 graden autofotografie en 360 graden video’s zijn de toekomst van online auto’s presenteren. Onze draaischijven maken dit natuurlijk mogelijk, maar niet zonder onze dealers. Wij zoeken zowel nationaal als internationaal dealers en installateurs.

Overzicht FotoProto dealers

Onze officiële dealers in Nederland en België:

Nederland

Carboso
Carboso is leverancier van 360 spin software. Een FotoProto draaiplateau is compatibel met de software van Carboso.

VDP Events
VDP Events is een stand- en interieurbouw bedrijf. Een specialiteit van VDP Events is maatwerk aankleding.

FotoCube
FotoCube is specialist op het gebied van productfotografie. 

België

FotoProto.be
Is de FotoProto exclusief dealer en leverancier in België

Wil jij dealer van FotoProto producten worden?

Dagelijks breidt ons netwerk zich uit. Ons doel is om binnen twee jaar marktleider te worden als het gaat om autodraaischijven. Dit is geen “loze kreet” maar hiervoor hebben we een concreet plan. Doordat ons uitgangspunt altijd win+win is bouwen we aan langdurige samenwerkingen in plaats van een eenmalige “win”. Als dealer pas jij ook in dit plaatje. Hierdoor kunnen we een win+win+win creëren. Een win voor jouw klant, een win voor jou en een win voor ons. Ben jij ambitieus en servicegericht? Wellicht passen we bij elkaar. We gaan graag met je in gesprek om één en ander te bespreken.

Wij hebben een interne technische dienst en een installatie team. Toch zoeken we ook dealers die draaiplateaus willen en kunnen installeren. Verder ondersteunen we je natuurlijk op marketing- en technisch vlak. Zo leveren we documentatie en brochures aan. Dit doen we, indien nodig, in verschillende talen. Hierdoor kun jij je volledig concentreren op het verkopen en installeren van de draaischijven.

Vertrouwd door toonaangevende bedrijven

Onze draaischijven staan onder andere bij: