Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Draaischijf van 5meter, inclusief podium 8x8m

Car Care Parkstad

Draaiplateau voor poetsbedrijf CarCareParkstad

Bij autopoetsbedrijf Car Care Parkstad in Kerkrade hebben we een 5 meter draaischijf geplaatst. Dit is de eerste keer dat we een draaiplateau plaatsen bij een bedrijf die de foto’s voor derden maakt. Car Care Parkstad is een fullservice autopoetsbedrijf met zeer hoge kwaliteitsstandaarden. Het bedrijf biedt onder andere haal- en brengservice aan. Overigens is Car Care Parkstad B2B gericht. De opdrachtgevers van Car Care Parkstad zijn autobedrijven. Hierdoor kan Car Care Parkstad fotografie aanbieden als upsell op de poetsactiviteiten. Groot voordeel is natuurlijk dat de auto’s direct na het poetsen op de foto gezet kunnen worden. Bij Car Care Parkstad worden duizenden auto’s per jaar gefotografeerd met behulp van onze FotoProto draaischijf!

Podium rondom voor een beter effect

Net zoals bij Wagenaar auto’s in Ureterp, hebben we ook bij Car Care Parkstad een podium rondom het draaiplateau gemonteerd. Dit podium is vierkant aan de buitenzijde en sluit nagenoeg naadloos aan op het draaiplateau aan de binnenzijde. Op de foto kun je zien hoe het podium wordt opgebouwd. Doordat dit podium wordt gebruikt lijk de draaischijf visueel te zijn ingebouwd in de vloer. Theoretisch is dit natuurlijk ook zo, de gehele vloer wordt namelijk 5cm opgehoogd. In deze verhoging van 5cm bevindt zich ook het draaiplateau. Deze oplossing zorgt er voor dat een “inbouw” draaiplateau ook relatief makkelijk weer te verwijderen is. Voor huurpanden is dit natuurlijk erg handig, maar ook in tal van andere situaties is onze oplossing een echte uitkomst. Doordat wij niets in beton storten hoeft er ook nooit iets uit het beton gehakt of gekapt worden. 

Qua besturing is het draaiplateau bij Car Care Parkstad uitgerust met een afstandsbediening en een frequentieregelaar. De 360 graden spins worden met de app op de telefoon gemaakt. Hierdoor is het mogelijk om een 360 graden spin te maken (200+) foto’s binnen 3 minuten. Voor de studioverlichting hebben we 8 hoog vermogen led panelen geleverd. Doordat de studio rondom zeer strak en wit is afgewerkt is dit voldoende verlichting.  

Meer vragen over een draaiplateau? Neem gerust contact met ons op.

Onze schijven staan onder andere bij

“We zijn er harstikke blij mee, we hebben nu een schijf waarvan je kunt zeggen; Perfect, Stil, Mooi en verschillende toerentallen”.
“Ik ben er heel blij mee”
Freddy Kooistra
FK Motoren & KoBuTex