Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Auto Fotostudio

Fotostudio voor Auto's

FotoProto alles voor automotive fotografie 

draaischijf-auto-fotostudio-geel_Volvo_Amazon

Auto Fotostudio

Met een fotostudio voor auto’s kun je eenvoudig je auto’s fotograferen. Steeds meer autobedrijven ervaren het gemak van een auto fotostudio. Wij leveren auto fotostudio’s in diverse afmetingen, met of zonder draaiplateau. Hiermee wordt het fotograferen van zowel personenwagens als bedrijfsbussen veel gemakkelijker. Doordat de achtergrond en de verlichting goed op elkaar afgestemd zijn worden je foto’s eenduidig, helder en realistisch. Zo voorkom je dat de auto er in het echt anders uitziet dan op de foto.

Afmetingen Auto Studio

We krijgen regelmatig de vraag over hoeveel ruimte je nodig hebt om een goede fotostudio voor auto’s te maken. In de basis kunnen we zeggen dat je circa 8×8 meter en 4 meter hoogte nodig hebt. Meestal kom je hier prima mee weg. Voor het geval dat je ook lange en grote voertuigen en bijvoorbeeld veel bedrijfsbussen fotografeert, heb je waarschijnlijk een grotere en eventueel hogere ruimte nodig. Voor een gemiddelde personenwagen is 8×8 en 4meter hoog prima. Deze afmetingen zijn uiteraard alleen voldoende door het toepassen van een draaiplateau. Dit draaiplateau zorgt voor het draaien van de auto in de fotostudio. Zonder draaiplateau heb je daardoor meer ruimte nodig om de auto’s goed te positioneren. 

draaischijf-auto-studio
Draaischijf-auto

Kosten Auto Studio

Eén van de meest gestelde vragen is wat een auto studio kost. Hierop kunnen we geen eenduidig antwoord geven. We maken uiteraard wel graag een vrijblijvende offerte voor je op. De kosten van een autostudio hangen namelijk heel erg af van de wensen die je hebt, de ruimte die je wilt benutten en of je een draaiplateau of niet wilt toepassen. Wij onderscheiden ons met onze laagdrempelige fotostudio’s. Het blijft uiteraard een investering maar de prijzen die wij je offreren zijn realistisch, onderbouwd en vrijblijvend. 

Verlichting

Het belangrijkste in een fotostudio is de verlichting en het reflecteren/weerkaatsen van deze verlichting. Voor het belichten van occasions maken we het liefst gebruik van indirect licht. Door kleurechte ledlampen toe te passen in onze fotostudio’s zorgen we voor een egaal en realistisch resultaat. Hierdoor ziet een auto er op de foto’s uit alsof je hem in het echt ziet. Daarnaast is de verlichting altijd hetzelfde (evt. dimbaar) en zijn de resultaten ook altijd eenduidig. Een fotostudio zonder goede verlichting is niet effectief. Als extraatje kunnen wij verlichting aanbieden die in meerdere RGB kleuren is in te stellen. Neem contact op voor meer informatie.

Auto-studio

Vragen over een Fotostudio?

Bashar Al Zuhairy-gespiegeld

Bashar Al Zuhairy
Sales & Service

Vertrouwd door toonaangevende bedrijven

Onze draaischijven staan onder andere bij: