Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Draaiplatform Auto

Draaiplatform Auto

Naast platte draaiplateaus en draaischijven voor auto’s maken wij ook draaiplatformen voor auto’s. 

Wat is het verschil tussen een draaiplatform en een draaischijf? In principe zijn het beide dezelfde producten. Een draaiplatform is gemaakt om een auto op de presenteren en hierbij is de hoogte minder van belang. Een draaischijf is een extra laag draaiplatform. Hier kunnen auto’s en andere voertuigen makkelijk op en af rijden. Op een Draaiplatform wordt een auto geplaatst met een hijs/hefmiddel. 

Variabele Hoogte

Draaiplatform

Een draaiplatform kan op verschillende hoogtes gebouwd worden. De basis van een draaiplatform is altijd een FotoProto Draaischijf voor auto’s. De hoogte van dit standaard model is ca 5cm. We kunnen dus geen draaiplatform maken dat lager is dan de standaard hoogte. We kunnen wel hogere draaiplatformen leveren. Wij leveren draaiplatformen voor de verkoop en wederverkoop. Ook kun je draaischijven bij ons huren. Waar wil jij het draaiplatform in gaan zetten? Heb je een permanente opstelling of een tijdelijke opstelling nodig? Je kunt in beide gevallen bij ons terecht voor het advies rondom jouw situatie. 

Afhankelijk van jouw wensen

Maatwerk Draaiplatform

Ben je iets spectaculairs van plan? Wil je een échte eye-catcher plaatsen in je (online) showroom? Denk dan eens na over een FotoProto Draaiplatform voor auto’s. We kunnen een draaiplatform voor auto’s ophogen tot wel 75cm! Daar kun je niet omheen. 

Natuurlijk komt er bij de plaatsing van een draaiplatform van 75cm hoog wel het één en ander kijken. Zo moet er een behoorlijke constructie gemaakt worden om het platform te ondersteunen. Vraag ons naar de voorwaarden, mogelijkheden en beperkingen voor jouw draaiplatform situatie.

Wat zeggen onze klanten?

“We zijn er harstikke blij mee, we hebben nu een schijf waarvan je kunt zeggen; Perfect, Stil, Mooi en verschillende toerentallen”.
“Ik ben er heel blij mee”
Freddy Kooistra
FK Motoren & KoBuTex

Bekijk welk draaiplatform bij jou past