Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Wij zoeken een: Allround Monteur Draaiplateaus

 

We zoeken een representatieve monteur, met gevoel voor techniek, die graag met ons mee wil groeien.
FotoProto is een jong bedrijf met grote ambities. Ons doel is om binnen 3 jaar marktleider te worden op het gebied van XL draaiplateaus.

Onze draaiplateaus worden gebruikt voor het ronddraaien van onder andere auto’s en motorfietsen. Ze bestaan volledig uit metaal en we maken alles in eigen beheer. Een oerdegelijk Hollands product dus!
Voor de fabricage en montage van de draaiplateaus hebben we hulp nodig. Het werk vraagt technisch inzicht. Een beetje ervaring op het gebied van elektro en elektronica zou mooi zijn maar is niet verplicht.

Wat bieden we jou?

Je komt te werken in een jong en zelfsturend team. Hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid maar ook veel vrijheid. Laat je niet afschrikken want we doen het uiteindelijk samen!
Je werkt in een platte organisatie en werkt nauw samen met de eigenaren. Hierdoor heb je ook veel inbreng in eventuele verbeteringen en er is ruimte voor eigen initiatief.
Je wordt intern opgeleid tot draaiplateau specialist.
Je salaris is bespreekbaar en hangt af van je kwaliteiten en ervaring.
Soms duurt een installatie langer dan één dag. Wij betalen in dat geval je hotelkamer incl. een hapje en een drankje.

Wat verwachten we van jou?

Je bent oplossingsgericht, houdt van sleutelen maar durft ook een praatje te maken met onze klanten.
Je werkt secuur en je kunt systematisch werken. Daarnaast werk je ook netjes en houd je van een opgeruimde werkplek.
Af en toe “over ver” (Benelux & Duitsland) werken vind je geen probleem, je kunt dan ook Engels en/of Duits verstaan en terug praten.
Je kunt zelfstandig werken.

Je opleiding:

Je opleiding niveau (en cijferlijst) interesseert ons niet, je praktijkervaring en gedrag/houding is waar we waarde aan hechten. Je kan dus op deze functie solliciteren als je MBO, HBO of Universiteit hebt. Ben je ongeschoold maar voldoe je wel aan het profiel? Ook dan ben je welkom om te solliciteren!

Je ervaring:

Je hebt ervaring als monteur, het liefst ervaring als service monteur. Als je kan lassen is dat mooi meegenomen! Ervaring met elektronica is mooi meegenomen maar niet verplicht. We vinden het wel leuk als je elektronica interessant vindt.
Ervaring in een leidinggevende rol zou, gezien onze toekomstplannen, ook mooi zijn.

Wie zijn wij?

FotoProto is een onderdeel van Move Forward Trading BV (MFT BV), we bedenken oplossingen voor de automotive sector. De twee eigenaren van MFT BV zijn jong en innovatief. We hebben diverse draaiplateaus ontwikkeld met super interessante eigenschappen. Zo is de hoogte van onze draaiplateaus super laag. Daarnaast bieden we de draaiplateaus aan voor een concurrerende prijs. Dit alles zonder in te leveren op de kwaliteit. De FotoProto is een oerdegelijk kwaliteitsproduct. Hierdoor vinden Autobedrijven, in diverse segmenten, in ons een goede partner en leverancier. Momenteel installeren we draaiplateaus in Nederland en België. We werken hierbij met een aantal monteurs op vaste, zzp en freelance basis. Door onze uitpuilende agenda zijn we op zoek naar jou! Kom jij ons helpen en groei je met ons mee?

Agenda:

Je begint op een datum waarop het jou en ons uitkomt.

Na je sollicitatie ontvang je óf uitnodiging óf een bericht dat we niet gaan samenwerken. Je krijgt dus sowieso bericht van ons!
Als je wordt uitgenodigd op gesprek zullen we een bakje koffie drinken om elkaar wat beter te leren kennen. Geen ingewikkelde procedures, als het van beide kanten klikt en we hebben er een goed gevoel over maken we de deal rond.

Stuur je sollicitatie en motivatie, inclusief CV naar Rob Tangenberg info@fotoproto.com