Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Algemene Voorwaarden

 FotoProto

Algemene Voorwaarden FotoProto

FotoProto draaischijven zijn XL draaischijven van industriële kwaliteit. Bij het uitvallen van een draaischijf kan contact opgenomen worden met 0031 528 301 111. FotoProto zal zo spoedig mogelijk een service monteur inplannen voor inspectie en reparatie. Hier zijn mogelijk wel kosten aan verbonden.

Bij “normaal” gebruik, conform deze algemene voorwaarden, geldt een algemene garantie van 1 jaar op de FotoProto producten. Slijtage delen zijn niet inbegrepen.

Let op! Betreed de draaischijf niet als deze is uitgevallen.

FotoProto draaischijven moeten altijd rustig, maximaal stapvoets, betreden worden. Bij te snel op en afrijden zal er mogelijk schade ontstaan. FotoProto is niet aansprakelijk voor deze eventuele schade.

Een FotoProto draaiplateau moet op een vlakke (waterpas) en stabiele ondergrond geplaatst worden. FotoProto is niet aansprakelijk voor verminderde (draai)capaciteit door een niet vlakke of onstabiele ondergrond.

Een standaard FotoProto draaiplateau is niet geschikt voor buiten toepassing of andere (mogelijk) vochtige omgevingen. Op aanvraag zijn deze tegen meerprijs beschikbaar.

De optionele Foto-elektronica is alleen compatibel met camera’s met trigger functie. De juiste camera en de compatibiliteit is de verantwoordelijkheid van de klant/afnemer.

De onderhoudsinterval is afhankelijk van de intensiteit van gebruik. FotoProto kan ingehuurd worden voor het periodieke onderhoud.

FotoProto is niet aansprakelijk voor het correct gebruik van de FotoProto producten.

FotoProto is niet aansprakelijk voor schade door direct of indirect gebruik van de FotoProto producten.

Het is niet toegestaan om levende wezens, waaronder mensen, te roteren met FotoProto draaiplateaus.

Zet de draaischijf altijd STOP tijdens het op- en afrijden van de voertuigen. Als de draaischijf draait tijdens het op- en/of afrijden bestaat de kans dat de motor te zwaar wordt belast. De aandrijfas zal dan breken als mechanische beveiliging, dit ter voorkoming van verdere mechanische schade. In dit geval kan de draaischijf niet meer gebruikt worden en dien je contact op te nemen met FotoProto.

Na het uitvallen en/of uitschakelen van de motorunit kunnen draaischijven zonder, of met hele lage, weerstand roteren. De draaischijven mogen in dat geval niet betreden worden in verband met struikel gevaar. FotoProto is niet aansprakelijk voor het (niet) naleven van deze instructie.

 

 

Retour- en teruggavebeleid

Indien je, door welke reden dan ook, niet tevreden bent over een product dat je via onze webshop online gekocht hebt, dan kun je dit binnen 14 werkdagen naar ons retourneren.

Op maat gemaakte producten (inclusief aanpassing bij jou op locatie) en gebruikte producten kunnen niet geretourneerd worden.

Wanneer je een product wilt retourneren neem vooraf contact met ons. Dit kan door een mail te sturen naar info@fotoproto.com. Vermeld hierbij je naam, besteldatum en bestelnummer.

Na beoordeling en toestemming van jouw retouraanvraag ontvang je van ons een retournummer. Je dient het product dan stevig verpakt en gefrankeerd naar ons te sturen op het volgende adres:

Fotoproto, o.v.v. “jouw retournummer”
Edisonstraat 16
7903AN Hoogeveen

De kosten en het risico van de retourzending zijn voor rekening van de verzender.

Na controle van jouw retourzending zal het factuurbedrag aan je worden teruggestort; mits het product in nieuwstaat verkeert. FotoProto behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een deel van het factuurbedrag in crediteren, wanneer het product gebruikt of beschadigd is.