Winkelmand

Wereldwijde Verzending

Maatwerk Draaiplateaus mogelijk

Over Ons

FotoProto de bouwers van Robuuste Draaischijven

Het ontstaan van FotoProto

Fotoproto ontwikkelt en produceert draaischijven voor auto’s en motorfietsen. Naast deze specifieke draaischijven produceren we ook XL draaischijven voor andere grote objecten. Heb jij iets groots en wil je het laten rond draaien? Neem contact met ons op!

De naam FotoProto bestaat sinds 2017 maar we zijn als sinds 2007 actief op het gebied van draaiplateaus. We zijn dus alweer wat jaren onderweg. FotoProto wordt sinds de oprichting in 2017 door Bas en Rob gerund. Bas heeft de kennis van de automotive branche en is jaren actief in de motorfietswereld. Rob is industrieel product ontwerper en heeft een complete fabriek inclusief bijbehorend machinepark ingericht om onder andere draaischijven te ontwikkelen en produceren. FotoProto bouwt extreem solide draaischijven voor grote objecten, daarnaast hebben we een stuk software ontwikkeld waardoor onze draaischijven ook gebruikt kunnen worden bij 360 graden fotografie. Om het perfecte resultaat te kunnen leveren werken we samen met Jeroen van FotoCube. Jeroen is product-foto-specialist en weet precies wat je nodig hebt voor het perfecte plaatje.

Draaischijven voor auto’s

Al sinds het ontstaan van FotoProto is product ontwikkeling onze prioriteit geweest. Zowel de electronica, hardware en software van onze draaiplateaus ontwikkelen we zelf. Zo kunnen we in onze werkplaats alle onderdelen van de draaiplateaus fabriceren. We beschikken over onder andere 4 lasersnijmachines en diverse bewerkingsmachines. Naast de metalen en kunststoffen onderdelen wordt ook de electronica in eigen beheer ontwikkeld. De korte lijnen tussen mechanische en elektronische ontwikkeling zijn onze kracht gebleken. We hebben in de loop van de jaren een draaischijf voor auto’s ontwikkeld die extreem plat is en toch een gigantisch draag- en draaivermogen heeft. Momenteel zijn onze draaischijven ca 51mm hoog, dit is het resultaat van de nauwe samenwerking tussen electronica en mechanica!

Gebruiksgemak

Naast onze focus op het platte ontwerp is er nog één ding extreem belangrijk voor ons. We ontwerpen onze draaischijven namelijk altijd met het oog op het eindgebruik. Zo is de installatie van het systeem door “iedereen” met technisch inzicht uit te voeren. Ook is het onderhoud van het systeem minimaal en eventuele reparaties kunnen uitgevoerd worden zonder het hele systeem te demonteren. Zo weet je dus zeker dat je ook op de lange termijn een goed product in huis haalt. In combinatie met ons onderhoudspakket bieden we zelfs doorlopende garantie aan!

Ons team staat voor je klaar

Bashar Al Zuhairy-gespiegeld

Bashar Al Zuhairy

Sales en Service
"Naast het gebruiksgemak is ook de duurzaamheid van de FotoProto iets waar ik trots op ben. Zo zijn onze klanten jarenlang gegarandeerd van een probleemloos werkende draaischijf. De draaischijf is nagenoeg onderhoudsvrij."

Rob Tangenberg

Techniek
"Gebruiksgemak is het uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling van onze draaischijven. We hebben enorm veel tijd geïnvesteerd in de ontwikkeling van de draaischijven. Dit zie je terug tijdens het transport, de montage, het gebruik en tijdens onderhoud."

In de media

Wereldwijde Verzending

Alle draaiplateaus passen op 1 of meerdere EU pallets

Voordelige Draaiplateaus

Oerdegelijk, volledig van metaal

Nederlands Fabricaat

Alleen A kwaliteit onderdelen