FotoProto 360 viewer zorgt voor eindeloze aanpassingsmogelijkheden, geavanceerde functies, hotspots en uitstekende ondersteuning. Met FotoProto een professioneel resultaat, iedereen kan het! Probeer je 360 viewer nu gratis!

“We make you 360!”

 

Probeer nu gratis!

Screenshots van de gratis online 360 viewer

Als je een gratis abonnement hebt afgesloten kun je inloggen in de online 360 viewer. 

Eenmaal ingelogd zie je dit scherm:

Geef bij Title de titel aan die je wilt gebruiken voor je 360 view. Je kunt elke titel gebruiken die je wilt, ik adviseer je een duidelijke titel te gebruiken zodat je later je 360 view makkelijk terug kunt vinden.

Door op de button “Bestanden kiezen” te klikken kun je de foto’s selecteren die je nodig hebt voor je 360 view. Zorg er voor dat je de foto’s in de juiste (chronologische) volgorde upload, de FotoProto software plakt de foto’s namelijk automatisch achter elkaar. Je kunt maximaal 75 foto’s per 360 view toevoegen.

Door op “CREATE” te klikken worden de geselecteerde foto’s geupload en wordt er een 360 view van gegenereerd.

360 view customizen

Door op de “customize” button te klikken kom je op onderstaande pagina terecht. Hier kun je een aantal instellingen van je 360 view veranderen.

Klik op “Update” om de veranderingen te zien.
Door op de “Previous Page” button te klikken ga je terug naar je overzichtspagina met al jouw 360 views.

Highlights toevoegen

In de gratis online 360 viewer is het helaas niet mogelijk om highlights toe te voegen. Met de Pro en de Pro+ abonnementen is dit wel mogelijk. Ook verdwijnt het FotoProto logo bij een betaald abonnement uit je 360 view.

Heb je een Pro abonnement? Dan kun je via de “EDIT” button op je overzichtspagina highlights toevoegen aan je 360 view. Door op de gewenste plek te klikken verschijnt er een pop up waar je de Highlight informatie in kunt geven. De toegevoegde Highlights worden automatisch opgeslagen.

Je 360 graden product view bekijken:

Door op de “view iframe” button te klikken kun je het resultaat van je foto’s in een 360 view bekijken.

 

Mobiel-vriendelijk en responsive

Onze (HTML5) 360 viewer is zowel mobielvriendelijk als responsive. Hij werkt op alle apparaten door al jouw 360 graden-productafbeeldingen automatisch aan te passen aan alle schermformaten. Dit maakt de FotoProto 360 viewer vooral goed integreerbaar in volledig responsive websites.

Hoge resolutie zoom functie

Je kunt de zoom functie aan en uit zetten. Door de zoom functie aan te zetten ervaart jouw potentiële klant jouw producten inclusief alle details! Met FotoProto kun je de zoomniveaus perfect afstemmen, op deze manier kun je zoveel (of zo weinig) details laten zien als je nodig hebt. Door een hoge resolutie foto of een detail foto aan een “hotspot” te koppelen geef je alle belangrijke details perfect weer.