Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Een motorfiets rondom (360 graden) fotograferen

360 graden foto motor

In de auto wereld is het al langer gemeengoed… 360 graden foto’s van autos kom je op elke occasion site tegen. In de motorwereld kom je ze langzamerhand ook steeds meer tegen. Met een draaiplateau voor motoren maak je in een handomdraai 360 graden foto’s van elke motorfiets. 

Automatisch of Handmatig

Fotograferen

Een klant van ons eerste uur is André Gebben van Gebben Motoren. André gaat bewust met zijn investeringen om en heeft in 2018 een FotoProto aangeschaft. Binnen Gebben motoren is 360 graden fotografie de standaard geworden. Met de FotoProto kun je kiezen om handmatig de foto’s te nemen of om ze automatisch te laten schieten. Afhankelijk van de diameter van de draaischijf kun je zo binnen 1 a 3 minuten een motorfiets fotograferen. Je hebt hierbij minder kans op schade en breuk en het fotograferen gaat consistent met continu de focus op de motorfiets.

Snel en Efficiënt

Rondom Foto's Maken

De motorschijven van FotoProto zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. Natuurlijk kun je een 360 graden foto van een motor maken met een 5 meter draaischijf maar meestal wordt er een 2,5 of 3 meter schijf voor gebruikt. Met een 2,5 en 3 meter draaischijf kun je binnen 1,5 minuut een motorfiets rondom fotograferen. Omdat de 5 meter draaischijf wat langzamer ronddraait duurt het fotograferen met een 5 meter schijf iets langer. De Foto’s worden altijd vanuit dezelfde hoek genomen dus de foto’s van je motorfiets zien er altijd consistent en op dezelfde manier uit.

Voordelen van

360 graden Foto Motor

1. Tijdbesparing
2. Consistentie in foto’s
3. Sneller online
4. Professionele uitstraling
5. Wekt Vertrouwen

De Tijdsbesparing die een draaischijf realiseert is groot. Niet alleen de tijd van het fotograferen maar ook de tijd tussen inkoop van de motorfietsen en het online aanbieden daarvan zal veel sneller verlopen met draaiplateau. 

De foto’s die gemaakt worden zien er allemaal hetzelfde uit. Alleen de motor verschilt per afbeelding. Hierdoor straal je consistentie uit en bezoekers/klanten gaan zelfs jouw foto’s herkennen. 

Je hoeft geen motors meer te keren en te steken. Gewoon op de standaard op de draaischijf en 360 graden foto’s van je motor maken.

Qua uitstralingen hoeven we waarschijnlijk niets uit te leggen. Grote auto bedrijven gebruiken al lange tijd 360 graden foto’s en de consument is hier aan gewend. Steeds meer innovatieve motorfiets handelaren en dealers kiezen ook voor 360 graden fotografie.

Als een geïnteresseerde een motorfiets online bekijkt willen ze vaak de motor rondom bekijken. Met een 360 graden foto staat de motor vanuit iedere hoek op de foto. Dit wekt vertrouwen en kijkers worden hierdoor eerder kopers!

Wat zeggen onze klanten?

“We zijn er harstikke blij mee, we hebben nu een schijf waarvan je kunt zeggen; Perfect, Stil, Mooi en verschillende toerentallen”.
“Ik ben er heel blij mee”
Freddy Kooistra
FK Motoren & KoBuTex

Bekijk welke schijf bij jou past