Winkelmand

Heb je vragen?

Bel ons gerust op 0528 – 301111

of mail naar info@fotoproto.com

Een auto rondom (360 graden) fotograferen

360 graden foto Auto

Steeds vaker zie je online advertenties van een auto die op een ronde schijf staat. Deze ronde schijf is er niet voor niets. Hij maakt namelijk het fotograferen van jouw auto’s eenvoudiger en sneller. Ben je ook op zoek naar een draaischijf waarmee je auto’s 360 graden kunt fotograferen? Wij zijn fabrikant van robuuste draaischijven.

Automatisch of Handmatig

Fotograferen

Met onze draaischijven voor auto’s kun je eenvoudig en snel auto’s fotograferen. Wij bieden in de basis 2 oplossingen om auto’s 360 graden te fotograferen. Je kunt het namelijk automatisch doen of handmatig. Bij het automatisch 360 graden foto’s maken wordt je camera (spiegelreflex) door de software in de draaischijf aangestuurd. Ook kunnen we de draaischijf op een bepaald moment laten stoppen zodat je zelf handmatig een foto kunt nemen. Daarnaast is het mogelijk om de draaischijf continu te laten doordraaien.

Snel en Efficiënt

Rondom Foto's Maken

De FotoProto draaischijven zijn standaard ingesteld op 1 toerental maar kunnen ook voorzien worden met een frequentieregelaar. Voor de bedrijven die grote aantallen doen is de standaard FotoProto snelheid een ideale productiesnelheid. Hiermee fotografeer je iedere auto binnen 5 minuten in 360 graden. Weer of geen weer! De draaischijf draait sneller rond dan 1 rotatie per 5 minuten, maar qua extra handelingen moet je ongeveer rekening houden met 5 minuten per auto. Zo kun je om 5 voor 5 nog net even die laatste occasion fotograferen zodat hij nog voor het weekend online kan!

Voordelen van

360 graden Foto Auto

1. Tijdbesparing
2. Consistentie in foto’s
3. Sneller online
4. Professionele uitstraling
5. Wekt Vertrouwen

De Tijdsbesparing die een draaischijf realiseert is groot. Niet alleen de tijd van het fotograferen maar ook de tijd tussen inkoop van de handelswaar en het online aanbieden daarvan zal veel sneller verlopen met draaiplateau. 

De foto’s die gemaakt worden zien er allemaal hetzelfde uit. Alleen de auto verschilt per afbeelding. Hierdoor straal je consistentie uit en bezoekers/klanten gaan zelfs jouw foto’s herkennen. 

Je hoeft geen auto’s meer te keren en te steken. Gewoon parkeren op de draaischijf en 360 graden foto’s van je auto maken.

Qua uitstralingen hoeven we waarschijnlijk niets uit te leggen. Grote auto bedrijven gebruiken al lange tijd 360 graden foto’s en de consument is hier aan gewend. 

Als een geïnteresseerde een auto online bekijkt willen ze vaak de auto rondom bekijken. Met een 360 graden foto staat de auto vanuit iedere hoek op de foto. Dit wekt vertrouwen en kijkers worden hierdoor eerder kopers!

Wat zeggen onze klanten?

“We zijn er harstikke blij mee, we hebben nu een schijf waarvan je kunt zeggen; Perfect, Stil, Mooi en verschillende toerentallen”.
“Ik ben er heel blij mee”
Freddy Kooistra
FK Motoren & KoBuTex

Bekijk welke schijf bij jou past